- En iyi cevaplar
- 0
Biraz alakasız bi soru olacak fakat Minecraft yeni güncellemelerinden haber var mı ? şöyle bilinmedik şeyler.
DNA, Bir İnsanın Yapı Temelidir. İçinde Atom Zerreleri Bulunan İyonik Bağa Denir.Bir soruya daha vaktin varsa DNA'yı açıklar mısın?
Minecraft'ın Filminin Çıkacağını Bilmeyen Vardır Umarım. Filmin Adının Steve the block Olması Planlanmış.Biraz alakasız bi soru olacak fakat Minecraft yeni güncellemelerinden haber var mı ? şöyle bilinmedik şeyler.
Ağır Küre Dünyanın ve ya Başka Gezegenlerin İç Çekirdeğine Verilen Normal İsmidir.ağır küre
whooovMinecraft'ın Filminin Çıkacağını Bilmeyen Vardır Umarım. Filmin Adının Steve the block Olması Planlanmış.
Ayrıca 1.8.1 Sürümü İçin Oyuna Kırmızı Ejderha Boss ve Cut-seen Sahnesi Geleceği Tahmin Ediliyor. Cut-seen Dediğim, Ender Ejderhasını Kesince Yukarı Çıkıp PATLAMAYACAK, Aksine Steve Obsidyen Kulelerden Birinden Atlayarak Ejderhanın Kafasını İki El İle Yaracak.
Ejderha Parçalanmayacak, Yere Düşecek. Diye tahmin ediyorlar.
Bu kadar[DOUBLEPOST=1398452337,1398452285][/DOUBLEPOST]
[=Yazım Aşamasında- Düzenlenecektir. Lütfen Bekleyiniz=]
Hiperuzay'a Düşer. Yani "Hiçlik Horizonu"na.Karadeliğe düşen maddeye ne olur?
Edit: Ayrıca Hiçlikte Gerçeklikten Silinebilirsiniz. Zaman Kavramı Olmadığından ve Boyutsal Düzlem Olmadığından, Bilinmeyen Bir Paradoks Sizi Silebilir. Bu Bütün Zamanlara Etki Eder (Her 2 Evrenede) ve Sizin Hatırlanmamanızı Sağlar.Hiperuzay'a Düşer. Yani "Hiçlik Horizonu"na.
Hiperuzay Madde Doludur ve Bu Maddelerin İçinde Size Zarar Verebilecek Her Şey Vardır.
Şayetki Evreni Oluşturan Anti-madde ve Madde Orada Patladıysa, Zamanla Orada Isı Çoğalmıştır.
Ama Dert Etmeyin.
Karadeliğe Düşmezsiniz.
Dönüş Hızından Dolayı Siz Karadeliğin Parçası Olursunuz. Buna Geçici Füzyon Diyoruz. Biri Sizi Şayet Çekip Alana Kadar Döner Durursunuz.
ben UFO gördüm şahsenUzaylılar var mı ?
ben UFO gördüm şahsenyani bence var
Uzaylılar Vardır.Uzaylılar var mı ?
Uzaylılar Vardır.
Hadi Ama Düşün Bir,
Verectus (Evrenimizin Temsili İsmi) Bizim Sayamayacağımız Kadar Kilometrelerce Uzun Bir "Baloncuk".
Verectus İçinde Tek Bizmi Yaşamaktayız? O Zaman Biz Neden Varız?
Bence Uzaylılar Vardır. Ama Bunu Bilmiyoruz.
Şöyle Düşün;
Bilmediğimiz Daha Çooook Şey Var Verectus İçinde.
Bunların Bize Faydası Yoksa Başkalarına Neden Olmasın?
Uzaylıların Var Olabileceğinin Daha Yüksek Şansı Olduğunu Söylüyorum.Ne demeye çalışıyorsun açıklama istiyorum hakim bey.