-Nasıl İşlediğini Bilmediğiniz Şeyleri Sorun, Cevaplayayım-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir de minecraft hakkında bilmediğimiz birkaç ilginç (cidden ilginç) bilgiler mesela ?[DOUBLEPOST=1398454879,1398454778][/DOUBLEPOST]Seni de yorduk ama biraz :p
Estafirullah :D

• Notch Bu Oyuna Cavegame İsmini Takacaktı.
  • Oyun Gerçek Hayattaki Bilinmeyenlere Dayalıdır.
  • Stronghold Aslında Gerçek Hayatta Aztek Mezarlarıdır.
  • Ormandaki Tapınak İse Maya Tapınağından Esinlenilmiştir.
  • Piramitler Gazza'dan,
  • Köyle İse Steve Irwin'in Gezi Programından Tasarlanmıştır.
  • Steve Irwin Öldükten Sonra Karakterimize Resmi Biçimde Steve Denmiştir.
Unuttum gerisini :D

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha zorlamak istiyorum.Arkadaşım var aşırı kimya falan çalışıyor.Nötron patlamaları falan filan.Fizikokimya hakkında bilgi almak istiyorum.Bir de Einstein'ın yarım kalan denklem(ya da formuldü) onun boş kalan kısmını.Teşekkürler :D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz daha zorlamak istiyorum.Arkadaşım var aşırı kimya falan çalışıyor.Nötron patlamaları falan filan.Fizikokimya hakkında bilgi almak istiyorum.Bir de Einstein'ın yarım kalan denklem(ya da formuldü) onun boş kalan kısmını.Teşekkürler :D
Einstein'in Birleşik Alan Teorisi Yarım Kalmıştır. Yarım Kaldığı Düşünülüyor En Azından. Sadece Başlık ve Bir İki Sözcük Bulunmuş Geriye. Kimse Bunu Anlamadığından Tamamlayamamıştır.

Fizikokimya:
Sadece Fiziksel Kimya'nın Fiyakalı Adıdır. Korkulacak Bir Şey Yok. Fiziksel kimya, organik ya da inorganik, yalın ya da karışım halindeki kimyasal sistemleri fizik yasaları yöntemleriyle inceleyen bilim dalıdır.
[DOUBLEPOST=1398455769,1398455735][/DOUBLEPOST]Off resmen beynimi koydum ortaya. Almaya üşeniyorum :D

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Einstein'in Birleşik Alan Teorisi Yarım Kalmıştır. Yarım Kaldığı Düşünülüyor En Azından. Sadece Başlık ve Bir İki Sözcük Bulunmuş Geriye. Kimse Bunu Anlamadığından Tamamlayamamıştır.

Fizikokimya:
Sadece Fiziksel Kimya'nın Fiyakalı Adıdır. Korkulacak Bir Şey Yok. Fiziksel kimya, organik ya da inorganik, yalın ya da karışım halindeki kimyasal sistemleri fizik yasaları yöntemleriyle inceleyen bilim dalıdır.
[DOUBLEPOST=1398455769,1398455735][/DOUBLEPOST]Off resmen beynimi koydum ortaya. Almaya üşeniyorum :D

Tam tersi bu şeyler internette yazmadığı için yazıyorum.Einstein'in birleşik alan teorisi yarım kalmamış bir Türk tarafından tamamlanmıştır.Bizzat bizim hocamızın öğretmeni olur kendileri.Tabii bunlar internette yazmaz :p

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tam tersi bu şeyler internette yazmadığı için yazıyorum.Einstein'in birleşik alan teorisi yarım kalmamış bir Türk tarafından tamamlanmıştır.Bizzat bizim hocamızın öğretmeni olur kendileri.Tabii bunlar internette yazmaz :p
Wut? :D Öğretmeninin Öğretmeni Bu Teoriyimi Tamamlamış :D[DOUBLEPOST=1398511572,1398511516][/DOUBLEPOST]
Hayatın anlamı

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hayatın Anlamı Testtir.
Cennet ve ya Cehennem İçin Uygunluk Göstergesi Sınavıdır.
Başka Fensel Açıklaması Olmadığından Tek Din Kalıyor Geriye.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yerçekimi zamanı neden/niçin etkiliyor?
Zaman Yoktur.
Zaman Kavramını Biz İnsanlar Bulmuşuzdur.
Aksine, Zamanı Etkileyen Şey Yerçekimi Değil, Dünyanın Dönüş Hızıdır.
Dünya Elipsel Yamuk Eksende Döner.
Güneş Bizim Ülkemize Göre Paralel Düşmekte, Fakat Biz Yer Çekiminin İçinde Olduğumuzdan Bunu Düz Görmekteyiz.
Bunun Sebebi Güneş Küreseldir ve Kürenin Ne Tarafından Bakarsanız Bakın Küre, "3 Boyutludur".
Şöyleki:

Diyelim Güney Yarım Kürede Yaşıyorsun. Güneşi ve Etrafı Ters Görmen Gerekmezmiydi?
Evet ve Hayır. Normal Olarak, Yerçekimini Bize Etki Etmeden Sayarsak Güney Alt Kürede Ters Görmemiz Lazımdı (Elipsel Eksende Döndüğümüzden -Çapraz- Her Yıl Kuzey ve Güney Yarım Küreye 1 Defa Gireriz). Ama Yerçekiminin Bizim "Görüş Momentumumuzu" Düzelttiğini Bu Duruma Eklersek Sonuç Şu Olur:

Yerçekimi Zamanı Değil, Görüşümüzü Etkiler. Görüşümüz Zamanı Değil, Zaman Kavramını Etkiler, Zaman Kavramı İse Zamanı Tanımlar.

[DOUBLEPOST=1398521230,1398514895][/DOUBLEPOST]Devam edelim hadi, hazırım!

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
FBI veri tabanını nasıl çökertiriz.

Not: Sıkıysa bunu da cevapla. :p
Not: Evet, Sıkı.

FBI,CIA,NSA,CERN ve Pentagon Aynı Şebeke Hattını Kullanır. Şebeke Hattının Bulunduğu Gizli Yer Altı CERN Laboratuvarına Git, Ana Girişi Kes.
Sonra Geriye Kalan Bilgisayarındaki Basit cmd Programı İle Şebeke Hattını Yeniden Düzenleyeceksin. Sonra Virüs Yollayıp Hepsine Siber Atak Yapabilirsin.