-Nasıl İşlediğini Bilmediğiniz Şeyleri Sorun, Cevaplayayım-

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Solucan delikleri nasıl işler/

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Peki şöyle diyebilir miyiz ? içinden geçen cisimler 1 taraftan geçip diğerinden çıktığında zaman hiç geçmemiş mi olur ? ._.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki şöyle diyebilir miyiz ? içinden geçen cisimler 1 taraftan geçip diğerinden çıktığında zaman hiç geçmemiş mi olur ? ._.
Evet. Ama zaman paradoksları meydana gelir. Sen aynı kalırsın fakat Dünya çoktan patlamış bile olabilir. Bu yüzden ışık hızında geçmelisin geçeceksen.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Çok thpostmansin bilgili kardeş de sen bunca şeyi nasıl biliyorsun yoksa geleceğin einshteini mısın?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Klasik soru: İnsanlar maymundan geliyosa şimdiki maymunlar niye insan deil? Hadi eyv.
Insanlar maymundan gelmiyor
Evrim teorisini bilmeden konuşmayın evim teorisi aynı kökten geldiğimizi söyler yani bu teoriye göre başlangıçta tek bir hücre vardı bu hücre zamanla bölünerek çoğaldı ve yeni oluşan hicreler farklı sekilerde birleşerek farklı canlıları oluşturdu benim hipotezime göre ise ilk hücre topraktan yaratıldı

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok thpostmansin bilgili kardeş de sen bunca şeyi nasıl biliyorsun yoksa geleceğin einshteini mısın?

Öncelikle "Einstein" diye yazılır. :D[DOUBLEPOST=1398937198,1398936837][/DOUBLEPOST]
Klasik soru: İnsanlar maymundan geliyosa şimdiki maymunlar niye insan deil? Hadi eyv.
@Midoss anlatmış ama ekleyeyim dedim:

İnsanlar maymundan gelmiyor. Maymundan geliyor olsaydık sadece bedenimiz kalıp değiştirirdi ve beynimizdeki nöronlar hala bir maymunun ki olurdu.
Hücre bölünmesi doğru olan evrim seçeneğidir.
Bak, bunu ben çizdim ama biraz kötü oldu Paint ile. Anlarsın umarım.

Biz türümüzün en son evrim aşamasındaki örneklerinden biriyiz.

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yerçekimini her zaman değiştirebilir miyiz ve ağır bir cisim yerçekimi normal bir ortamda havada kalabilir mi son olarak görünmezlik mümkün mü

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yerçekimini her zaman değiştirebilir miyiz ve ağır bir cisim yerçekimi normal bir ortamda havada kalabilir mi son olarak görünmezlik mümkün mü
1-) Yerçekimsiz ortamlar var fakat yerçekimini değiştiremezsin.
2-)Öyle bir şey olsaydı Newton şu an ağlıyor olurdu.
3-) Işığı görünmez kılan manyetik alan ile evet.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google varken sen niye çıktın ki şimdi? Neyse
Neyse bende sorayım bakalım ne kadar biliyorsun?

Kızlar..??