-Nasıl İşlediğini Bilmediğiniz Şeyleri Sorun, Cevaplayayım-

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sorum daha olacak Slayer Exciter için gereken bobini hangi aletlerden veya cihazlardan sökebilirim ? (televizyon deme lütfen televizyon tamircileri saptırma bobinini vermiyorlar :()
Not: Matkapların içindekiler çok kalın.Elektrik motorlarındakiler ise kısa. Yaklaşık olarak 32 metre gerekiyor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
ayda atmosfer yok diye biliyorum diğer gezegenlerde var ama
Uydularında gezegenler gibi atmosferleri vardır, tabi ki gezegeninden farklı olarak daha ince/kalın (%99 İnce olur) ve farklı elementlerden oluşurlar. Yıldız (Bundan emin değilim), gezegen ve uyduların hepsinde atmosfer vardır (istisnalar olabilir fakat yok denen gezegenlerde bile mutlaka çok ince bir atmosfer vardır).

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir sorum daha olacak Slayer Exciter için gereken bobini hangi aletlerden veya cihazlardan sökebilirim ? (televizyon deme lütfen televizyon tamircileri saptırma bobinini vermiyorlar :()
Not: Matkapların içindekiler çok kalın.Elektrik motorlarındakiler ise kısa. Yaklaşık olarak 32 metre gerekiyor.
Televizyon... :/ Kusura bakma dostum.
Eğer CERN Gibi Bir Laboratuvarın Olsaydı Alüminyum Alaşımlı Karbon Topunu Önerirdim.
[DOUBLEPOST=1399546848,1399546743][/DOUBLEPOST]
Uydularında gezegenler gibi atmosferleri vardır, tabi ki gezegeninden farklı olarak daha ince/kalın (%99 İnce olur) ve farklı elementlerden oluşurlar. Yıldız (Bundan emin değilim), gezegen ve uyduların hepsinde atmosfer vardır (istisnalar olabilir fakat yok denen gezegenlerde bile mutlaka çok ince bir atmosfer vardır).
Yıldızlarda atmosfer yoktur.
"Atmosfer", nefes alınabilen hava katmanına denir.
Bizim gezegenimiz hariç sadece 1 milyar küsür gezegende Atmosfer vardır, ki evrene kıyasla çok azdır.

Diğer uydularda ve gezegenlerdeki hava katmanının adı Orosfer'dir.
Orosfer, Orbit isminden gelir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eğer CERN Gibi Bir Laboratuvarın Olsaydı Alüminyum Alaşımlı Karbon Topunu Önerirdim.
Bizim gezegenimiz hariç sadece 1 milyar küsür gezegende Atmosfer vardır, ki evrene kıyasla çok azdır.

Burdan ne çıkarıyoruz, benim dediğim her şeye inanmayın sadece tahmin *-*

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Yine bobinajcıya gidicem kazık be orası :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Profilindeki kizin ismi ? :D

Toroslarda halay çekerken yollandı.