Nasıl Kitle Oluşturabilirim?

MystegaNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Merhaba, sizden öneriler istemekteyim. Nasıl kitle oluşturabilirim? Minecraft sunucusu, Youtube ile uğraşmaktayım ancak Minecraft bana çok sağlıklı gelmiyor, yinede sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sanal alemle alakalı her şeyi önerin lütfen ve alan adı al sat tarzı bir şey olmasın, kitle yapabileceğim bir şeyler olsun, teşekkürler.

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Merhaba @MystegaNW ,
Minecraftda kitle oluşturmak istiyorsan özgün sistem eklemelisin. Ayrıca bir kaç yere reklam vermelisin ki seni görsünler. Ayrıca 1000-5500 abone aralığında bir youtubere/streamere video/yayın yaptırabilirsin. Bu dediğim şeyleri uygularsan 35+ kalıcı bir kitle oluşturabilirsin.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Merhaba @MystegaNW ,
Minecraftda kitle oluşturmak istiyorsan özgün sistem eklemelisin. Ayrıca bir kaç yere reklam vermelisin ki seni görsünler. Ayrıca 1000-5500 abone aralığında bir youtubere/streamere video/yayın yaptırabilirsin. Bu dediğim şeyleri uygularsan 35+ kalıcı bir kitle oluşturabilirsin.
Minecraft bana çok sağlıklı gelmiyor, yinede sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Fikrimizi sormuş bende kendi fikrimi söyledim. Ayrıca oradaki "Yinede" Kısmını atlamazsak sevinirim.

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
Toplulukların kazanacağı p2w olmayan bir sunucu oluşturur ve kendi düşüncelerinle bir sunucu açarsan bir reklamında tutturursun diye düşünüyorum kişiye özel değilde 3-5 arkadaşın oynayıp gelişebileceği sunucular daha mantıklı geliyor bana ve böylece kitle oluşuyor.