Nasıl Örnek Bir Üye Olunur?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendine sorman gerek örnek üye misin değil misin, ben sana cevap veremem çünkü örnek aldığım biri değilsin.
Evet çünkü zıt karakterlere sahibiz :D
seni tanıdım tanıyalı sadece iyi biri ve çok yardımsever olduğunu biliyorum ve seni örnek almaya çalışmıştım. Ama benim karakterim psikolojik ortama dayalı olduğu için başaramadım ^^;

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forumda ilk konu hep kötü olmuştur :S Bilmediğim için "ayıplarlar" düşüncesi ile hiç konu açmadım, her zaman araştırırdım. Lakin dün Minecraft oynarken bir arkadaşın "Forumda saygı duyduğum insanlardansın :)" demesinden sonra farkına vardım ki insanlar benim bilgilerimin değil düşüncelerimin ne olduğunu merak ediyorlarmış.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumun bundan önceki nesli örnek olmak veya tanınır biri olmak istemedi.Şimdiki neslin aksine yaş ortalaması cidden büyüktü.Ben aralarında abi gibi kalırken gerçekten @Schenteinel yardımcı oldu.Eski nesil pek uğraşmadan ve merak etmeden akılda kalıcı isimlere sahiplik yaptı.Aramızda hala eski nesil dediğim bir kaç insan var.Umarım şimdiki ve bizden sonraki nesil de böyle şeyleri pek umursamayıp kendileri için doğru neyse onları yaparlar.Bu foruma giren hiç kimse popülerlik için girdiğini sanmıyorum.Herkes her şeyi yapamayacağı için daha çok soru merkezli bir platform burası.Buradaki herkes ya rehber olacak ya da soru soran.Popülerlik ise rehber seviyesine erişmenin ödülü.Gene de güzel bir özetleme yapmışsın,tebrik ederim.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben @Schaffer79 'ı ne zaman örnek almaya başladığımı hatırlamıyorum 0_o Sanırım bize CC yi öğretmeye başladığında hayranlığım arttı :D Yahu Java umrumda olmazdı şimdi bütün dilleri merak ediyorum :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Okumak güzeldir amma lakin ki öyle değildir. Meselam herkesin hayatına kimse karışamaz. Ben bu şekil okurum, bu bayan şu şekil okur, şu şekil okur.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Düşünceleriniz için teşekkürler, ancak ben örnek üye falan değilim, sadece bir üyeyim. Forumu öyle yakından takip ettiğim falan da yok benim, arada ilgimi çeken konu olursa cevap yazıyorum, yardıma ihitiyacı olanlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş iyi güzel bunu yazmışında ilk önce kendin örnek üye olmayı öğren önceden sana saygı duyardım bilgili birine benziyordun ama 2-3 ay önce 12-13 yaşlarında küçük bi çocukla dalga geçiyordunuz ya o anda gözümde bitmiştin ne kadar aşşalıkca davranışlarının olduğunu öğrendim bence senin bunu yazmaya hakkın yok.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş iyi güzel bunu yazmışında ilk önce kendin örnek üye olmayı öğren önceden sana saygı duyardım bilgili birine benziyordun ama 2-3 ay önce 12-13 yaşlarında küçük bi çocukla dalga geçiyordunuz ya o anda gözümde bitmiştin ne kadar aşşalıkca davranışlarının olduğunu öğrendim bence senin bunu yazmaya hakkın yok.
Açıkçası durup dururken insanları ifşa etmem lakin o kastettiğin çocuk yaptığım şeyden daha kötüsünü hak eden bir çocuktu. Tabi bazı arkadaşlar giriş, gelişme bölümünü atlayıp direk sonuca bakınca senin gibi yorumlar almakta elbet mümkün oluyor. Sana sorsam o çocukla neden dalga geçtim diye, bana hiçbir cevap veremezsin. Hani bu yaptığım şeyi şuna benzetebilirsin, bir yetkili var ve bir adam forumda spam yapıyor. Sonra bu yetkili adamı banlıyor, sende bu adamın arkadaşısın ve adam arkadaşını banladığı için yetkiliye kötü gözle bakıyorsun. Sence yetkilinin burada bir suçu var mıdır?
Düşünceleriniz için teşekkürler, ancak ben örnek üye falan değilim, sadece bir üyeyim. Forumu öyle yakından takip ettiğim falan da yok benim, arada ilgimi çeken konu olursa cevap yazıyorum, yardıma ihitiyacı olanlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
İnsanlara yardım etmeniz benim gözümde sizi örnek üye yaptı efenim ^-^

Son düzenleme: