Nasıl Örnek Bir Üye Olunur?

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda yararlı paylaşımlar yapanlar saygıyı hak eden üyelerdir. Geri kalanı forumun üye sayısını yükseltiyor o kadar.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Düşünceleriniz için teşekkürler, ancak ben örnek üye falan değilim, sadece bir üyeyim. Forumu öyle yakından takip ettiğim falan da yok benim, arada ilgimi çeken konu olursa cevap yazıyorum, yardıma ihitiyacı olanlara da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bak bide alçak gönüllü
Tabi ki örnek üyesin :D ben seni örnek alıp Javaya başladım :D (Tabi ki Schaffer 'ıda örnek aldım :)

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası durup dururken insanları ifşa etmem lakin o kastettiğin çocuk yaptığım şeyden daha kötüsünü hak eden bir çocuktu. Tabi bazı arkadaşlar giriş, gelişme bölümünü atlayıp direk sonuca bakınca senin gibi yorumlar almakta elbet mümkün oluyor. Sana sorsam o çocukla neden dalga geçtim diye, bana hiçbir cevap veremezsin. Hani bu yaptığım şeyi şuna benzetebilirsin, bir yetkili var ve bir adam forumda spam yapıyor. Sonra bu yetkili adamı banlıyor, sende bu adamın arkadaşısın ve adam arkadaşını banladığı için yetkiliye kötü gözle bakıyorsun. Sence yetkilinin burada bir suçu var mıdır?

İnsanlara yardım etmeniz benim gözümde sizi örnek üye yaptı efenim ^-^

Alakası yok o konuyla , sen o konuda bile bile ifşa edip konudaki kişiler ile birlikte ezmeye çalışıyordunuz ,bide senin bilinçli dediğin kişi egoistten başka bir şey değil,görüyoruz bi skript yazmayı öğrenmiş havasından geçilmiyor .

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Alakası yok o konuyla , sen o konuda bile bile ifşa edip konudaki kişiler ile birlikte ezmeye çalışıyordunuz ,bide senin bilinçli dediğin kişi egoistten başka bir şey değil,görüyoruz bi skript yazmayı öğrenmiş havasından geçilmiyor .
"Alakası yok o konuyla" diye başlaman baya garibime gitti, hiçbir açıklama yapmadan inkar ettin. Ben o kişileri bile bile ifşa ettim ve ezdim güzel bu kısmı anlamışız ama neden sence? Sana sormaya çalıştığım soru bu.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Alakası yok o konuyla" diye başlaman baya garibime gitti, hiçbir açıklama yapmadan inkar ettin. Ben o kişileri bile bile ifşa ettim ve ezdim güzel bu kısmı anlamışız ama neden sence? Sana sormaya çalıştığım soru bu.
Demek istediğim ordaki dediğinle alakası yok açıklamadan kastın ne o konuyu sende hatırlıyor olmasın ?! ''ama neden sence'' diyorsan açıklamamı o konuda sana karşı açıkmalıştım bide , Bende seni anlamıyorum bi cümlede çoğul söylemen bi cümlede tekil konuşman oda tuhaf :/

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Demek istediğim ordaki dediğinle alakası yok açıklamadan kastın ne o konuyu sende hatırlıyor olmasın ?! ''ama neden sence'' diyorsan açıklamamı o konuda sana karşı açıkmalıştım bide , Bende seni anlamıyorum bi cümlede çoğul söylemen bi cümlede tekil konuşman oda tuhaf :/
Çoğul eki koymam seninde anladığını düşündüğümdendir, sana şunu söyleyeyim sen cevabını kendin getirirsin; "İfşa ettiğim herkesin gözümde bir suçu vardı". Bazısı ramazanda gerek ağzımı bozdurduğu bazısı abilik tasladığı için. Böyle insanlar ifşa olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar ve bir an kendilerine "Biz napıyoruz bu yaşta" diye soruyorlar.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğul eki koymam seninde anladığını düşündüğümdendir, sana şunu söyleyeyim sen cevabını kendin getirirsin; "İfşa ettiğim herkesin gözümde bir suçu vardı". Bazısı ramazanda gerek ağzımı bozdurduğu bazısı abilik tasladığı için. Böyle insanlar ifşa olunca ne yapacaklarını şaşırıyorlar ve bir an kendilerine "Biz napıyoruz bu yaşta" diye soruyorlar.
Peki , Kendine göre senin haklı olduğunu düşünüyorsun, pek fazla o konuyu deşmeye gerek yok .Bence boşu boşuna böyle konular açma gereksiz kimseninde uygulayacağını sanmıyorum kendini yorma .Görüşmek üzere

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Peki , Kendine göre senin haklı olduğunu düşünüyorsun, pek fazla o konuyu deşmeye gerek yok .Bence boşu boşuna böyle konular açma gereksiz kimseninde uygulayacağını sanmıyorum kendini yorma .Görüşmek üzere
Burada uygulanacak bir şey söylemedim ki, umarım konuyu okuyup yorum yazıyorsundur. Burada diyorum ki örnek üye olmanın bir taktiği yok. Bence sen böyle gereksiz ve ucu belli olmayan, açıklamasız bir şeyleri inkar eden yorumlar yazıp kendini yorma canım, eminim ifşa ettiklerimden birisindir.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada uygulanacak bir şey söylemedim ki, umarım konuyu okuyup yorum yazıyorsundur. Burada diyorum ki örnek üye olmanın bir taktiği yok. Bence sen böyle gereksiz ve ucu belli olmayan, açıklamasız bir şeyleri inkar eden yorumlar yazıp kendini yorma canım, eminim ifşa ettiklerimden birisindir.
Ben yaş tahtaya basmam .Ayağımın altına takılan adamıda ezmeyi bilirim ,sen beni hiçbir tarafımla ifşa edemezsin ben seni ederim :)