Teşekkürler.videodan bağımsız olarak yapılar gerçekten çok kötü ve 10 yıl öncesinden kalma bundan dolayı videoya bile odaklanamadım gözüm yoruldu, ortada video çekilecek bi harita göremiyorum
10 yıl öncesinde bu bloklar varmıydı??videodan bağımsız olarak yapılar gerçekten çok kötü ve 10 yıl öncesinden kalma bundan dolayı videoya bile odaklanamadım gözüm yoruldu, ortada video çekilecek bi harita göremiyorum
Yapı tarzının 10 yıl öncesinde kalmış olmasından bahsediliyor, blokların ne olduğundan değil.10 yıl öncesinde bu bloklar varmıydı??
10 yıl öncesinde olmayan bloklarla bu yapı tarzlarını nasıl oluşturacaklardı? kaç blok vardı 10 yıl önce saysana bi, saçmalamayı kesin.Yapı tarzının 10 yıl öncesinde kalmış olmasından bahsediliyor, blokların ne olduğundan değil.
Buna ciddiyet katıyorsan o senin saçmalığın, anlamadığını anlattım onu da anlamayıp cevap veriyorsun.10 yıl öncesinde olmayan bloklarla bu yapı tarzlarını nasıl oluşturacaklardı? kaç blok vardı 10 yıl önce saysana bi, saçmalamayı kesin.
blokların versiyonundan değil haritanın estetiksiz ve vasat oluşundan bahsediyorum istersen bu haritaları 1.14 te yap ama 1.7 den kalma çoğu harita bundan iyidir10 yıl öncesinde olmayan bloklarla bu yapı tarzlarını nasıl oluşturacaklardı? kaç blok vardı 10 yıl önce saysana bi, saçmalamayı kesin.