Arkadaşlar ben şöyle bir şey istiyorum mesela /skript deneme yazdığında {skripts::*} listesine "Kullanilan komut - komutu kullanan kisi - komuttan sonra ne yazdigi" seklinde kaydetmesini istiyorum böyle bir şey yapılarbilir mi?
hayır mesela o /skript komutu için geçerli sadece ve o komutuda sadece OP'lar kullanabilecek o yüzden dedimYapardım fakat bütün oyuncuların kullandığı komutu kayıt edicek. Eğer göster dersen belki binlerde komut gözükecek ki zaten sohbetin sınırı 100 satır. Bunun için sayfalı yapılabilir ama ona da üşendim.
bir sorum daha olucak {scripts::*} listesinden birşeyi silmek nasıl oluyordu mesela delete mi remove mi ikiside calismiyordaYapardım fakat bütün oyuncuların kullandığı komutu kayıt edicek. Eğer göster dersen belki binlerde komut gözükecek ki zaten sohbetin sınırı 100 satır. Bunun için sayfalı yapılabilir ama ona da üşendim.
remove x from {scripts::*}hayır mesela o /skript komutu için geçerli sadece ve o komutuda sadece OP'lar kullanabilecek o yüzden dedim
bir sorum daha olucak {scripts::*} listesinden birşeyi silmek nasıl oluyordu mesela delete mi remove mi ikiside calismiyorda
command:
command is "skript"
command skbak:
trigger:
loop {skript::*}:
set {_::*} to loop-value split at "||"
send "%{_::1}% kullandı komut: %{_::2}%"
command sksil:
trigger:
delete {skript::*}
command is "skript"
command is "/skript"
add "%player%||%full command%" to {skript::*}
add "%player%||%fullcommand%" to {skript::*}
silmede öyle kastetmedim ama bu çalışır mı ?Denenmedi.PHP:command: command is "skript" command skbak: trigger: loop {skript::*}: set {_::*} to loop-value split at "||" send "%{_::1}% kullandı komut: %{_::2}%" command sksil: trigger: delete {skript::*}
çalışmazsaPHP:command is "skript"
yap.PHP:command is "/skript"
çalışmazsaPHP:add "%player%||%full command%" to {skript::*}
yap.PHP:add "%player%||%fullcommand%" to {skript::*}
Ama muhtemelen çalışır.
/skbak yazarsan komut kullananları görürsün, /sksil yazarsan komut geçmişi silinir.
on join:
loop all players:
if loop-player have the permission "yetkili.liste":
add loop-player to {yetkililistesi::*}
on quit:
loop all players:
if loop-player have the permission "yetkili.liste":
remove loop-player to {yetkililistesi::*}
delete loop-player to {yetkililistesi::*}
silmede öyle kastetmedim ama bu çalışır mı ?
çıkınca silmiyor {yetkililistesi::*} ndenKod:on join: loop all players: if loop-player have the permission "yetkili.liste": add loop-player to {yetkililistesi::*} on quit: loop all players: if loop-player have the permission "yetkili.liste": remove loop-player to {yetkililistesi::*} delete loop-player to {yetkililistesi::*}
remove loop-player to {yetkililistesi::*}
remove loop-player from {yetkililistesi::*}
join:
player have permission "yetkili.liste"
add player to {yetkililistesi::*}
quit:
remove loop-player from {yetkililistesi::*}
tam olarak boşluklarla yazabilir misin kafam karıştıyerinePHP:remove loop-player to {yetkililistesi::*}
olacak ama yüne de hatalı. Neden bütün oyuncuları seçiyorsun ki? Sadece giren ve çıkan oyuncular lazım.PHP:remove loop-player from {yetkililistesi::*}
PHP:join: player have permission "yetkili.liste" add player to {yetkililistesi::*} quit: remove loop-player from {yetkililistesi::*}
En alttaki kod çalışır.tam olarak boşluklarla yazabilir misin kafam karıştı