Nasıl Olurdu ?

Fikrimi Nasıl Buluyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    7

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Türkiyede en çok işleyen Minecraft sunucuları hiç şüphesiz Faction Serverler.
Fakat nekadar yenilik katmaya çalışsakta factiona ayrıcalık katan bir şey olmuyor ve serverler tanıtımlarının yorumlarına '' klasik , sıradan '' gibi yorumlar muhakkak geliyor.

Ama ben çok daha farklı bir yenilik düşündüm. Şöyleki ;
Klanlar bir araya gelip Büyük Birlikler oluşturarak , Birlikler arası savaşlarlar olur. Diyelimki her klanda 10 üye ( geniş kapsamlı olursa çok daha muazzam olur ) ve her birlikte 4 klan olsun. 2 Birlik savaştığında 8 klandan 80 kişilik PVP !
Eğer gereken destek verilirse ben inanıyorumki çok müthiş olur.

Okuduğunuz için teşekür ediyorum , öneriler dahilinde olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum .

LÜTFEN ANKETE KATILMAYI UNUTMAYIN !

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Klasik, sıradan gibi cümleler kullanma sebeplerini bu tarz çok güzel fikirleri herkezin bulup hiçbirinin icraata geçirememelerine verebilirsin. :)
Aynı zamanda bu fikir ittifak gibi bir şey, yani klanlar ittifak kurarakta bu tarz büyük gruplar oluşturabilirler. Fakat bu tarz fikirlerden pek haz etmiyorum, fikiri hayata geçirmek istiyorsanız projeye başlayıp birkaç adımını geçmiş olmalısınız gençler. :)

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Klasik, sıradan gibi cümleler kullanma sebeplerini bu tarz çok güzel fikirleri herkezin bulup hiçbirinin icraata geçirememelerine verebilirsin. :)
Aynı zamanda bu fikir ittifak gibi bir şey, yani klanlar ittifak kurarakta bu tarz büyük gruplar oluşturabilirler. Fakat bu tarz fikirlerden pek haz etmiyorum, fikiri hayata geçirmek istiyorsanız projeye başlayıp birkaç adımını geçmiş olmalısınız gençler. :)
Konuyu çok iyi anlamışsın :D Fakat bu konuda hiçbir becerim yok :( Ama emin ol 100+ slot bulursa böyle bi server eğlencenin doruklarını yaşarsın :)

Cengizhand

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel böyle olan server gördüm 7 klan birleşmiş karşılarında da 6 klan birleşmiş vs atıyorlar. Ama ben sonradan girdiğim için o klanlara almadılar. Biri dışlanmışlar diye klan kurdu ona girdik. +30 kişi vardı. Diğerleri +5 di. Ama onlardan 2-3 kişi gelip bizden 10 kişiyi rahat kesiyordu. Server kapandı malesef ki. 150 kişilikti.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin güzel bir fikir. Aslında plugin editlemeyi ( ajava kodlarını ) bilen arkadaşlarımız faction pl sini kurcalayıp mesela süreli yada süresiz ally olma durumu fln yapabilirler :D süper olur yada barış antlaşmaları :D yapabileceğini tanıdığın biri varsa gayet güzel olur
+ 80 kişilik pvp olayını çok güzel düşünmüşün :alkış:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Dediğin güzel bir fikir. Aslında plugin editlemeyi ( ajava kodlarını ) bilen arkadaşlarımız faction pl sini kurcalayıp mesela süreli yada süresiz ally olma durumu fln yapabilirler :D süper olur yada barış antlaşmaları :D yapabileceğini tanıdığın biri varsa gayet güzel olur
Faction pluginini kurcalayan adam içini gördüğünde plugin yazmaya tövbe eder gider ******* eder.
Genel sistemleri aslında çok basit olan bu pluginin bukadar büyük ve açıklarla dolu olmasını
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sağlayan elemanlar...

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ally de olaylar çok saçma. Ally yapıp kandıranı falan var. Bu fikir ally den daha farklı . Ayrıca 80 kişinin ötesinede gidebilir yani :)

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide Claim filan olmasa tnt açık olsa tntler patlıo oklar atılıo merdivenlere lav dökülüo engellenmemeiş redstone aletleri bide kapıya nöbetçi koyarsın OFffff
sw yi kullanmada da işletim sistemi yap (pc kullanan çocuk deyimi)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction pluginini kurcalayan adam içini gördüğünde plugin yazmaya tövbe eder gider ******* eder.
Genel sistemleri aslında çok basit olan bu pluginin bukadar büyük ve açıklarla dolu olmasını
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sağlayan elemanlar...
Fekşin çok kötü bir temeli olan bir plugin aslında.
Sanki amatör bir pluginiin yamamlarını kapatıp dağınık ama çok detaylı bir plugin yapılmış gibi.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Fekşin çok kötü bir temeli olan bir plugin aslında.
Sanki amatör bir pluginiin yamamlarını kapatıp dağınık ama çok detaylı bir plugin yapılmış gibi.
Aynen öyle. Java ile baştan kodlayamıyorsa bile biri factions sistemi icin 600 kb'lik icinde nelerin olduğu bilinmeyen plugini indirmek yerine Skript ile bir factions yapsın daha iyi.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ally de olaylar çok saçma. Ally yapıp kandıranı falan var. Bu fikir ally den daha farklı . Ayrıca 80 kişinin ötesinede gidebilir yani :)
ally bi örnek ti aslında. Mesela 100 k gibi bir fiyata 2 klan 30 günlüğüne barış antlaşması yapacaklar. Durum ally dekine benziycek yani birbirlerini kesemiycekler ve klan kalelerinde gezme hakları olucak ama kıramıycaklar. Ha aklıma gelmişken klana girdikten sonra 1 günlük süre sistemide fena olmaz :D girdikten sonra 1 gün içinde çıkamaz

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ally bi örnek ti aslında. Mesela 100 k gibi bir fiyata 2 klan 30 günlüğüne barış antlaşması yapacaklar. Durum ally dekine benziycek yani birbirlerini kesemiycekler ve klan kalelerinde gezme hakları olucak ama kıramıycaklar. Ha aklıma gelmişken klana girdikten sonra 1 günlük süre sistemide fena olmaz :D girdikten sonra 1 gün içinde çıkamaz
Aynen. Bende düşünüyordum dediklerini ama laf kalabalığı yapmak istememiştim :D