Nasıl Plugin Editlerim

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben bir plugini hangi programla editleyebilirim.
bkz: /login sifre ----> /giris sifre

bunun gibi değişiklikler yapmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

edit:

.class uzantılı dosyalar var ya plugin dosyalarının içinde. işte onları soruyorum

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bunu istersen AuthMe yi editlemeden de yapabilirsiniz. AuthMe.jar in icersininden plugin.yml yi acin. Komutlarin altindaki aliases: kisimlari bu komut yerine gecebilecek diger komutlari gosterir buralara ekleyeveilirsiniz. Ornek:
login:
description: Login into a account
usage: /login password
aliases: kayit

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu istersen AuthMe yi editlemeden de yapabilirsiniz. AuthMe.jar in icersininden plugin.yml yi acin. Komutlarin altindaki aliases: kisimlari bu komut yerine gecebilecek diger komutlari gosterir buralara ekleyeveilirsiniz. Ornek:
login:
ve yine ataberk :D[DOUBLEPOST=1377714851,1377714806][/DOUBLEPOST]
Notepad++ aracılığıyla pluginleri kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.
.yml vs değil .class

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
login:

giris olmasi gerekmiyor muydu?

Kardeşim sende Plugin editlemeyi bilmiyorsan SimpleAlias plugini ile çok rahatlıkla kullanırsın.İntarnette videoları var izlersen hemen anlarsın.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
benim demek istediğim örnek olarak world edit pluginin verdiği mesajları editleyebilmemiz için bir .yml dosyası falan çıkarmıyor. ben jar dosyasının derinliklerindeki class dosyalarını açmak istiyorum.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet, hizlica yazinca ustunde durmadim.

O zaman
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buraya bir bakin. Belki isinize yarayabilir.
Teşekkürler. Hemen bakıyorum.[DOUBLEPOST=1377716244,1377715805][/DOUBLEPOST]Maalesef sonuç olumsuz. Galiba bu pluginleri editlemenin yolu yok.[DOUBLEPOST=1377716775][/DOUBLEPOST]Bir de NoLag plugini klasör oluşturmuyor mu yoksa plugin mi bozuk?

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. Hemen bakıyorum.[DOUBLEPOST=1377716244,1377715805][/DOUBLEPOST]Maalesef sonuç olumsuz. Galiba bu pluginleri editlemenin yolu yok.[DOUBLEPOST=1377716775][/DOUBLEPOST]Bir de NoLag plugini klasör oluşturmuyor mu yoksa plugin mi bozuk?

NoLagg pluginin config çıkarmasını bekleme .jar dosyasına sağ tıkla birlikte aç'a tıklşa ve WinRar de. Orda büyük ihtimalle config veya plugin.yml vardır ordan editle olmazsa. Benim dediğim şekilde yapabilirsin sadece