Nasıl teams ile rastgeleştirici yapabilirim.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
scoreboard teams leri ile rasteleştirici yapıcam yani herkeze rastgele team vericek ama yapamadım ben denediğimde her seferinde aynı team da oluyorum nası lyapabilirim sky wars haritası yapıcam.

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
önce şu takımları oluştur:
dummy
grup1
grup2
grup3
grup4

sonra herkesin takımını dummy yap ve kızıltaş devresindeki takım verirken ki kullandığımız koddaki kişi yerine şunu yaz : @r[team=dummy]

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi deneyeceğim.

Edit: Olmadı G1 G2 G3 G4 teamleri oluşturdum birde dummy /scoreboard teams join G1 @r[team=dummy] dummy takımına oluşturdum dummy takımına giriş yaptım sonra bastım beni G2 ye attı sonra bida dummy ye geçtim bida G2 ye attı öncedende böle olmuşdu

Son düzenleme:

TheMasterT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
hmm tmm arkadaslarim girince denerim teşekkürler.[DOUBLEPOST=1409697720,1409668149][/DOUBLEPOST]
Denedim fakat olmadı arkadaşı G7 ye beni G2 ye attı sonra tekrar dummy clanına geçtik ikimizde tekrar denedik bu sefer gene arkadaşı G7 beni G2 ye attı :(
Tamamen şansa bağlı bir şey bu. Dediğin gibi bir seçim yapabiliyor rastgele. Ama sistemde önce G2 yi Sonra G7 yi yazdıysan böyle bir şey ile karşılaşabilirsin. Enerjinin aynı anda gelmesini sağlayıp tekrar dene...

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamen şansa bağlı bir şey bu. Dediğin gibi bir seçim yapabiliyor rastgele. Ama sistemde önce G2 yi Sonra G7 yi yazdıysan böyle bir şey ile karşılaşabilirsin. Enerjinin aynı anda gelmesini sağlayıp tekrar dene...
teorik redstonecunun yaptığı sistemi uyguladım oraya oda OITC haritasında öyle yapmıştı fakat onunki çalışıyordu.