Yardım etmek için yarışıyoruz
Ayrıca rehber konumda anlattığım şekilde sadece Viplerin girebileceği ve ışınlanabileceği bir alan yapmanız gerek. Detaylar için rehber konuma da göz atabilirsiniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/
Giriş çıkış filitreleme hakkıdna bilgi için konumda entry sözcüğünü arayabilirisniz. WG Flags bölümünde anlattım.
Yardım etmek için yarışıyoruz![]()
Evet Bir kısım GroupManager gibi bir yetki plugini ile ayarlanmalı.Bunlar permissionlarlada düzeltebilirsiniz.
Örnek ;
/mangaddp default(OYUNCU) essentials.warps.warpismi
Böyle yaparsanız warp ismine SADECE oyuncularına gideceği warpları eklersiniz.
/mangaddp vipismi essentials.warps.*
Böyle yaparsanız sadece viplerin gideceği yeri belirlersiniz.
Tam anlatamadım yani oyuncular /warp yazdığında sizin belirlediğini warplar çıkacak.
Vipler /warp yazdığında tüm warplar çıkacak.Anlamadıysanız sorabilirsiniz.her şey worldguard değildir!
![]()
Eğer bunları bu kadar anlatmamıza rağmen anlamıysanız sunucu işine hiç girmeyin derim.yine anlamadım ya offfff
özelden atabilirimm ip i isterseniz
![]()
Çok haklısın,ama TÜRK milleti böyle işte.Birşeye alıştığı zaman değiştirmek çok zor oluyor.Çok güzel değişik,özgün serverler var ama millet Faction denilen illetin peşindeHaklısın viphammadde olmayan hiçbir sunucu başarılı değil... bütün iyi sunucularda viphammadde var...Özenti olacağınıza özgün sunucular yapsanız daha başarılı olur ve daha fazla para kazanırsınız...
Haklı.Ordan burdan yardım alarak sunucu açmak zor oluyor.Eğer bunları bu kadar anlatmamıza rağmen anlamıysanız sunucu işine hiç girmeyin derim.
şu profil resmini ne zaman değiştircenÇok haklısın,ama TÜRK milleti böyle işte.Birşeye alıştığı zaman değiştirmek çok zor oluyor.Çok güzel değişik,özgün serverler var ama millet Faction denilen illetin peşinde
Haklı.Ordan burdan yardım alarak sunucu açmak zor oluyor.