[NASIL YAPILIR] Group Manager Skripti

H

HardCore2

Ziyaretçi
Cidden saçmalıyorsun var ya :(
Basit ama tonlarca if çıkar tahminen, plugin karşıtı olup skript istemen olman aşırı düzeyde saçma ve gereksiz ve üstüne tekrar diyorum ki lag pls*
lütfen arkadaşım sorgulamayın.[DOUBLEPOST=1431812076,1431810845][/DOUBLEPOST]
Skript de bir plugin ve kullanma o zaman, saçmalıyorsun boşuna sunucuyu harcayacaksın tahminen ...
hocam skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
lütfen arkadaşım sorgulamayın.[DOUBLEPOST=1431812076,1431810845][/DOUBLEPOST]hocam skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)
Group manager'ın neyini değiştireceğini sorabilir miyim ?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
değiştirmeyeceğim. sadece kullanmak istemiyorum.
Peki bana "skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)" bu cümleyi niye yazdın ? Her şey istediğin gibi olmuyor sunucu işlerinde üzgünüz ^^

H

HardCore2

Ziyaretçi
Peki bana "skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)" bu cümleyi niye yazdın ? Her şey istediğin gibi olmuyor sunucu işlerinde üzgünüz ^^
hocam bu mevzunun burradan sonrası post kasmaya giriyor bilgilendireyim istedim.

neden skript kullanarak sunucunu yoruyorsun falan demişsin ona yanıt olarak söyledim ben bunu aslında her şey istediğin gibi olabilir sadece sabretmen ve azmetmen gerekir. ne demişler azime sı*an betonu deler.

Xrekadore

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok Kolay bir şey Bu Şu Anda Yazıyorum Yaklaşık 1.5 Saat Sonra Atacağım

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
örneklendirdim ve komut yaptım sana
Kod:
#Command