- En iyi cevaplar
- 0
give "aaaa" permission to player falan olabilir, njol.ch kapandı mı ne oldu böyle yahu ._.ya örneğin
command /ver:
burada permission vercek triggerle fln
give "aaaa" permission to player falan olabilir, njol.ch kapandı mı ne oldu böyle yahu ._.ya örneğin
command /ver:
burada permission vercek triggerle fln
njol.ch açık da bulamadımgive "aaaa" permission to player falan olabilir, njol.ch kapandı mı ne oldu böyle yahu ._.
Skript de bir plugin ve kullanma o zaman, saçmalıyorsun boşuna sunucuyu harcayacaksın tahminen ...nasıl yok ya!? ben sevmiyorum ve kullanmayacağım. istediği kadar lag yapsın.
lütfen arkadaşım sorgulamayın.[DOUBLEPOST=1431812076,1431810845][/DOUBLEPOST]Cidden saçmalıyorsun var ya
Basit ama tonlarca if çıkar tahminen, plugin karşıtı olup skript istemen olman aşırı düzeyde saçma ve gereksiz ve üstüne tekrar diyorum ki lag pls*
hocam skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)Skript de bir plugin ve kullanma o zaman, saçmalıyorsun boşuna sunucuyu harcayacaksın tahminen ...
Group manager'ın neyini değiştireceğini sorabilir miyim ?lütfen arkadaşım sorgulamayın.[DOUBLEPOST=1431812076,1431810845][/DOUBLEPOST]hocam skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)
değiştirmeyeceğim. sadece kullanmak istemiyorum.Group manager'ın neyini değiştireceğini sorabilir miyim ?
Peki bana "skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)" bu cümleyi niye yazdın ? Her şey istediğin gibi olmuyor sunucu işlerinde üzgünüz ^^değiştirmeyeceğim. sadece kullanmak istemiyorum.
hocam bu mevzunun burradan sonrası post kasmaya giriyor bilgilendireyim istedim.Peki bana "skript açık kaynak kodludur geliştirilebilir. plugini aç değiştir sonra mahkemede bulursun kendini (telif hakkı olan pluginlerde geçerlidir)" bu cümleyi niye yazdın ? Her şey istediğin gibi olmuyor sunucu işlerinde üzgünüz ^^
çok teşekkür ederim ama aradığım şey bu değil.Belki işine yarayabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
#Command
command /perm [<player>] [<text>]:
trigger:
arg-1 isn't set:
message "&e/perm <player> <perm>"
arg-1 is set:
arg-2 is set:
"%{perm::%arg-1%::*}%" does not contain "%arg-2%":
add arg-2 to {perm::%arg-1%::*}
message "&a%arg-2% perm %arg-1% eklendi."
else:
remove arg-2 from {perm::%arg-1%::*}