- En iyi cevaplar
- 0
NSFP
KURULUŞ KONUŞMAMIZ, VİSYONLARIMIZ
a-) KURALLI VE YASALI TOPLUM: Partimizin benimsediği kural ve yasalar aşağıda gördüğünüz gibidir.
YASALARIMIZI ŞURADAN GÖREBİLİRSİNİZ:
1- Sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün raconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca racon kelimesinin telaffuz edilmesini bile yasaklıyorum, dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.
2- Açlıktan nefesiniz koksa dahi benden başka hiç kimseden hiçbir şekil ve ad altında para is-te-miy-cek-siniiiiz.
3- Gazozuna tavla oynamak dahil, hiçbir zaman kumar oynamayacaksınız.
4- Nefsi müdafaa hariç hiçbir şekilde silah kullanmayacaksınız.
5- Uyuşturucu, kadın ticareti, tahsilatçılık, korumacılık, pompacılık, değnekçilik, ara buluculuk, arazi yağması, park ağalığı, ihale tezgahı gibi işlere bulaşmış bütün tanıdıklarınızla şu andan itibaren selamı sabahı keseceksiniz!
6- Bu alemde polis, asker, bürokrat ve siyasetçi dostunuz da olmayacak, düşmanınız da.
7- Hiç kimseye hiçbir durumda yalan söylemeyeceksiniz.
8- Benimle veya bensiz yaptığınız her iyi işi unutacak bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz.
9- Ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde bulunulmayacaktır!
b-) NSFP AR-GE BİRİMİ: Forumun tekrardan tam gaz ilerleyebilmesi için açtığımız bu birim forumda açılan her bir konuyu, rapor edilen konuları, silinen veya geri getirilen konuları, reklamları ve bunun gibi güzide şeyi kontrol edip, forumun düzenli bir şekilde ilerleyebilmesine olanak sağlayarak, hedef gösterdiğimiz bu yolda atılan her adımı bizim için çok daha kolaylaştıracaktır.
c-) HALKLA İLİŞKİLER: Halk, bir devletin sahip olduğu naçizane şeylerden birisidir. Seçim ve ardından gelecek günlerde, adaletli ve her açıdan eşit olacağımıza, halkın söylediklerini dikkat anlatacağımıza söz veriyorum. Halkın istediklerini değerlendirerek, halkın kendi kendini yönetmesi dışında, halkın kendi yaşayacağı alanı da oluşturması yönergemizi üst kurumlara sunarak, halkla ilişkilerimizi maksimum düzeyde tutacağız.
ARA NOT: Halkla ilişkiler kapsamında, seçim arabalarının herhangi bir etkisinin olmadığını bildiğimizden, seçim süreci boyunca seçim arabamız olmayacaktır.
Ama bu demek değil ki bir müziğimiz yok:
d-) İDEOLOJİ VE FORUM YÖNETİMİ: İdeolojimizi benimsemeyen kişilerin bizi seçmesi için büyük çaplı projeler başlatarak tüm forum halkının sevgisini kazanmayı amaçlıyoruz. Ayrıca her daim forum yönetimi ile iletişimde kalacağıma ve foruma eklenecek yeni özelliklerde NSFP AR-GE BİRİMİ'nin her daim ön planda olacağına söz veriyorum. Forum artık bir değişim sürecinde ve 3. dönem artık bir değişim tohumudur. Bu tohumun büyüyebilmesi için desteklerinize ihtiyacımız var!
Parti şiirimiz:
Ünlüdür bayrağımız,
Tatlıdır elit ırkımız.
İstiyorsan olmak bizden biri,
Tatmalısın Silivri'nin kudretini.
Son düzenleme: