Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herşeyden önce bu arkadaşa nekadar kusur bulsakta yapısının kötü olduğunu söylemiyoruz. Aksine çalışma çok profösyonel.
Matematiksel olayına gelirsekte, elinle arkadaki eğilmiş bacağı kapatırsan öndeki bacağın duran birine ait gibi olduğunu göreceksin.
Ha eğer hala anlayamadıysan iki bacak boyunuda tek tek sayarsan durumu anlayacaksın...
Bu tarz terrainler gayet güzel, seninki bana göre özensiz duruyor, isteğin üzerine anlamına baktım ve gene berbat buluyorum yapıya göre daha özenli ve şık bir terrain yakışabilirdi.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.