xUmutAuthors
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Valla Ugraşılsa Bulunur Proxy , Authme'nin Dogru Sürümü Bulmak Gerek.Doğru Sürümünü Bulmak sıkıntı İşte![]()
Valla Ugraşılsa Bulunur Proxy , Authme'nin Dogru Sürümü Bulmak Gerek.Doğru Sürümünü Bulmak sıkıntı İşte![]()
Yinede Sağolun Bilmiyordum böyle bir şey Araştıracağım.Valla Ugraşılsa Bulunur Proxy , Authme'nin Dogru Sürümü Bulmak Gerek.
Önemli Deil.Yinede Sağolun Bilmiyordum böyle bir şey Araştıracağım.
Bunu bana bir diss olarak görüyorum kankaProxy Plugini İle Evet Ama Dogru Sürümü Bulman gerek.
Teşekkürler Yaman Bey.Hımm yararlı konu fakat bende bir kaç şey katmak elbet isterim bu jarı indirdiginizde essentials > config gelerek change-playerlist: true bu kısmı false olarak degiştiriyoruz ve tabı renklendirmek icinde nametagedit v.b pluginler kullanabiliriz
Kendisi yapmadı bir yerden bulmuş olmalıİçinde Yaptığınız Değişikleri Bizde Söyleseniz @Emrinnr
Ben yapmadim, bosuna kaynak Nitrado yazmiyor.Kendisi yapmadı bir yerden bulmuş olmalıkendisi yaptıysada cevap bekliyoruz.
Nitradoda yapmamıştır, eski bir craftbukkit sürümü sadece. Craftbukkit'i düzenlemek yasal değil Nitrado yapamaz yani.Ben yapmadim, bosuna kaynak Nitrado yazmiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk