Ne Duşunuyorsunuz ? Içinizi Dökun...

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duşunuyorum; Neden yaşiyoruz, biz neyiz ? Hayatin anlami ne , neden durup etrafimiza bakmiyoruz ? Neden O Etrafimizdaki koşuşturan insanlardan farkimiz olmadiğini görmuyoruz ? Hani kardeştik Hani hepimiz insandik hani bu dunya hepimizindi ? E o zaman niye tartişiyoruz ? Niye Savaşiyoruz , Niye duşmaniz ; Neden ? Biz Hep böylemiydik biz hep kolayami kaçiyoduk ? Noldu bize ? Biz Biz... Öldukmu ? Ruhumuza Noldu Neşemize , O iyi kalpli insanlar yoksa yoksaa... öldumu ??

Durun duşunmeyin ve etrafiniza bakin evet sizin de o insanlardan farkiniz yok ama siz sadece dişa bakarsiniz değilmi ....

Sira sizde :)

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Acaba sen kimsin diye düşünüyorum. En fazla 5 kere görmüşümdür seni...

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayatın tadını çıkarman gerektiğini düşünüyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
:olgun:babam krampon alırken 100 lira diye yakınıyo,el aleme söylerken para sorun değil diyor lan. :olgun:

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Allah her şeyi biliyorsa bizim sonumuzu hayatta ne yapacağımızıda biliyor eminim biliyor ama o zaman bizi niye yarattı? #kafamdakidelisorular

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duşunuyorum;; ben neyim biz neyiz neden kolaya kaçiyoruz neden paradenilen o lanet şeyi elde etmek için ruhumuzu satiyoruz ? Hani biz mutluyduk Hani kendimizle barişiktik ?

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..