Ne Kadar Güldüğümü Anlayamazsınız... ANLAYAMAZSINIZ!!!

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Hai it's me again :3
Bugün, S4League oynarken cinsiyeti belli olmayan bir oyuncuyla şakalaşıyorduk.
aşqm bazuka kullanma aşqm dagger kullanma gibilerinden :3
Sonra bi' adam geldi küfür etmeye falan başladı. Dedi Skype ver falan ben de verdim.
Şu an bu konuyu açıyorum o bana küfür ederken.
YouTube kanalı varmış.
http://www.youtube.com/channel/UCmlplWjoX80LtHEbePL_Hkg
Gül gül öldüm ama :lol: 6. kahkaha kaynağım oldu bu adam mıdır çocuk mudur belli olmayan insan .s
Bana iki video attıı seç dedi hangi küfürleri istersin dedi :3
Ya fena gülüyorum yazamıyorum .s
Ya gülmekten kendimi alı koyamıyorum :3

Neyse, bu abi diyeceğim artık çünkü kaç yaşında olursa olsun şunun gibi küfür eden bir insan..:
*sansürlenmiştir*
...ne olursa olsun abitir :)
Daha çok küfür etti ama çok fazla gülüp ölürsünüz diye atmıyorum .s .s

Bu abiin Skype'sini size vereyim, ama bu veley çok özür dilerimca küfürler ediyor ona göre kalbiniz dayanamaz ve ölürseniz benden değil .s
shadowcraftdestek

Bu abi işte :3
Skype'da arabanın içinde Selfie time :3

Niyse bunun sayesinde çok fazla güldüm belki siz de gülersiniz diye ve Türkiye'nin durumundan haberdar olun diye bu konuyu açtım ^^

Şimdi bi' elemanı buraya gelecek kendisini savunacak .s .s

Zorin bu yazııyı yazarken dinledi:
[DOUBLEPOST=1409331166,1409330704][/DOUBLEPOST]Özellikle de abilerden benden daha çok nefret eden @B38T14 arkadaşımın bunu görmesini istiyorum ^^

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
haahsdahdsgahdagsdhagdh lan :D gülme krizine girdim ama en çok zorinin küfür etmediği :D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
haahsdahdsgahdagsdhagdh lan :D gülme krizine girdim ama en çok zorinin küfür etmediği :D
Küfür olarak görseydim tepki verirdim. Vereceğim tepki de "Çok cahilsin" gibi bir şey olurdu. Bana küfür eden insanlara sadece gülerim. Küfüre küfürler karışılık vermek o kişiyle aynı olmaktan başka bir şey değildir.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Küfür olarak görseydim tepki verirdim. Vereceğim tepki de "Çok cahilsin" gibi bir şey olurdu. Bana küfür eden insanlara sadece gülerim. Küfüre küfürler karışılık vermek o kişiyle aynı olmaktan başka bir şey değildir.
benle Aynisin haa. ._.

ShadowCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba Zorinkun,
Açtığınız yer MineCraft Türkiye sayfası ve paylaştığınız şey S4 ile ilgili ve bu konuyu buraya açmanızın sebebini anlamış değilim yaptığınız adımızı kötülemek bunu zaten birçok kişi yapmaya çalışıyor sizin gibi.Bu olay ShadowCraft ekibinin baş admini olan Batuhan abi ile olan bir olay.Bu olay yaşanırken bende vardım ve sen Batuhan abinin en yakın arkadaşına (kız) söylediğiniz abuk subuk laflar onun baya bi canını sıktı siz biriyle dalga geçer ve ''BEN ATEİSTİM SATANİSTİM Benimle s*** misin? bunları yazarak ban yemek istemiyorum boşu boşuna.'' gibi laflar yaparak iyice işi kızıştırdınız Batuhan abi kendini zor kontrol eden birisi hatta sunucusuna lag girdiği için bir bilişimle kavga ettiği bile oldu.Sen gelip bu adamın sevdiklerine terbiyesizce şeyler dersen oda bunları söyler ShadowCraft ekibi adına bunları ben yazıyorum ve söylüyeceklerimi burada bitiriyorum,teşekkürler.

Alper İnan
Level 6 admin
((Bu arada yakında izmire bekleriz uzak ise gidiş geliş paran ShadowCraft'tan :) ))

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açtığınız yer MineCraft Türkiye sayfası ve paylaştığınız şey S4 ile ilgili ve bu konuyu buraya açmanızın sebebini anlamış değilim yaptığınız adımızı kötülemek bunu zaten birçok kişi yapmaya çalışıyor sizin gibi.Bu olay ShadowCraft ekibinin baş admini olan Batuhan abi ile olan bir olay.Bu olay yaşanırken bende vardım ve sen Batuhan abinin en yakın arkadaşına (kız) söylediğiniz abuk subuk laflar onun baya bi canını sıktı siz biriyle dalga geçer ve ''BEN ATEİSTİM SATANİSTİM Benimle s*** misin? bunları yazarak ban yemek istemiyorum boşu boşuna.'' gibi laflar yaparak iyice işi kızıştırdınız Batuhan abi kendini zor kontrol eden birisi hatta sunucusuna lag girdiği için bir bilişimle kavga ettiği bile oldu.Sen gelip bu adamın sevdiklerine terbiyesizce şeyler dersen oda bunları söyler ShadowCraft ekibi adına bunları ben yazıyorum ve söylüyeceklerimi burada bitiriyorum,teşekkürler.

Alper İnan
Level 6 admin
((Bu arada yakında izmirde büyük bir etkinlik planlıyoruz senide bekleriz uzak ise gidiş geliş paran ShadowCraft'tan :) ))
Konu Dişi -genel sana Ne Anlam İfade veriyor ?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali

Alper İnan
Level 6 admin
((Bu arada yakında izmirde büyük bir etkinlik planlıyoruz senide bekleriz uzak ise gidiş geliş paran ShadowCraft'tan :) ))
ShadowCraft'ı ilk kez duyuyorum ve umrumda da değil. Ben sadece o arkadaşı herkes görsün diye yaptım böyle bir şeyi. Espiri anlayışı da yok. Ayrıca o kişi de gayet güzel espirilerime cevap verdi. Rahatsız olma gibi bir olay yok lütfen uydurmayınz.
Ayrıca burası Minecraft forumu diye başka oyunlar hakkında konu açamayacak değiliz ayrıca S4League hakkında bir konu değil bu bu arkadaş hakkında bir konu. Bakın ne diyor, KONU DIŞI ^^[DOUBLEPOST=1409331885,1409331730][/DOUBLEPOST]Sizin adınızı kötülemek... Adınızı hiç duymadım. Dediğim gibi umrumda da değil ve kötüleyecek bir şey yapmadığınız halde sizi kötülememin bir sebebi yok. ^^[DOUBLEPOST=1409332012][/DOUBLEPOST]Tabiiki de o resimler silinecek depo arkasında satılan +9 abi küfürler vardı ^^

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kusura bakma ama yazıyı okumaya üşendm :-D

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
İzmir'de büyük bir etkinlik ve gidiş geliş ücreti ShadowCraft'tan :I Vay canına :) Hala umrumda değil :)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Geliş Gidiş Sizdense Ben Gelirem İzmir'in havasi güzel diyolar.

Pasa35

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm sende erkeklik olsaydı oyun içinde yazdıklarınıda atardın be paşam oyunda bi kıza benimle sakso çek vs yazıpta sadece skypede olanları atacak kadar erkeksiniz siz Alpercim yazdıkların için teşekkürler fakat bunlara bu yazı çok gelmiş seni silmiyecem diye erkeklik yapan sen skypeden sildin ne iş?

ßß nedir yaş kaç 13-14 ?
ha bu arada oyunda erkeklik taslıyordun ya şurdayım burdayım kes .s .s gibi benimde ofisim İzmir/Alsancak Pasaport iskelesi karşısı Atatürk caddesi kafe pasaport üstü beklerim :)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Selamın aleyküm sende erkeklik olsaydı oyun içinde yazdıklarınıda atardın be paşam oyunda bi kıza benimle sakso çek vs yazıpta sadece skypede olanları atacak kadar erkeksiniz siz Alpercim yazdıkların için teşekkürler fakat bunlara bu yazı çok gelmiş seni silmiyecem diye erkeklik yapan sen skypeden sildin ne iş?

ßß nedir yaş kaç 13-14 ?
ha bu arada oyunda erkeklik taslıyordun ya şurdayım burdayım kes .s .s gibi benimde ofisim İzmir/Alsancak Pasaport iskelesi karşısı Atatürk caddesi kafe pasaport üstü beklerim :)
SS alsaydım atabilirdim :)
Aramıza bir yeni üye daha katıldı forumda iyi şanslar sana ^^
Seni silmemin nedeni Skype'mda çöp olarak gözükmendi. İstesem hiç silmezdim. Sildim içimden silmek geldi. Tekrar ekleyeyim istersen?
İzmire hiç gelemem kusura bakma :) Hele senin için hiç gelemem ^^

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gençler bu konuyu karşılıklı hakaret olmadan konuşun lütfen, bu gidişat iyi değil daha sakin lütfen. Konuştuğunu şeyler aranızda kalsaydı daha iyi olurdu bence. :(