Ne keşfetmek isterdiniz ?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soru birçoğunuzun anladığı gibi budur :D Keşfetmek istediğiniz Bir icat/buluş varsa bizimle paylaşın .

Beklediğim cevabı verenleri dışlıyoruz*

[DOUBLEPOST=1428416559,1428416501][/DOUBLEPOST]Ben kalem şeklinde Yazıcı yapmak isterdim. çok hoş olurdu :p

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Neğ Keşfethmek İsteğrdıığğğmm.Yüürüyen Uçah!

-----------------

Herşeyi Kendisi Keşfedebilen Makine ._.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bundan önceki ölü olanlara ve bundan sonraki insanlarada yardımı dokunabilecek bir şey :S

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Animedeki karakterleti gercek dunyaya cekebilmek icin bi mahinr

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrolyTheSSJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Broly'i yaratmak isterdim. Mümkünse gerçek Broly'i... (Bizim gibi eti, kemiği, kanı olan Broly'i) Mümkün değilse de Broly'i robotik bir şekilde hayata geçirmek isterdim.

Sonra ne mi olacaktı? BÜTÜN EVREN BROLY'NİN GÜCÜNÜN ALTINDA EĞİLECEKTİ!!! BROLY'NİN SAYESİNDE EVRENİ YÖNETEBİLECEKTİM!!! HAHAHAHAHA!!! Ve Amerika'da olsaydım zaten bunu gerçekleştirmek için yeterli teknolojiye de sahip olacağımdan, Broly'i yaratmış olacaktım ve evrendeki her yaratığı yönetebilecektim.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Broly'i yaratmak isterdim. Mümkünse gerçek Broly'i... (Bizim gibi eti, kemiği, kanı olan Broly'i) Mümkün değilse de Broly'i robotik bir şekilde hayata geçirmek isterdim.

Sonra ne mi olacaktı? BÜTÜN EVREN BROLY'NİN GÜCÜNÜN ALTINDA EĞİLECEKTİ!!! BROLY'NİN SAYESİNDE EVRENİ YÖNETEBİLECEKTİM!!! HAHAHAHAHA!!! Ve Amerika'da olsaydım zaten bunu gerçekleştirmek için yeterli teknolojiye de sahip olacağımdan, Broly'i yaratmış olacaktım ve evrendeki her yaratığı yönetebilecektim.
Bende dariusu bulmak isterdim fakat zayıflıklarının örtülmüş olduğu için Önüne cıkanları ortadan ikiye ayırarak yok ederdi