Ne Serveri Kurayım?

Ne serveri Kurayım?

• Skyblock

Kullanılan: 2 11.1%
  • MineZ

Kullanılan: 3 16.7%
  • Pvp

• Faction

• Team Wars

Kullanılan: 1 5.6%
  • SkyWars

• Oitc

• Hunger Games (aşırı talep olursa)

Kullanılan: 0 0.0%
  • Tnt Run

• HUB (aşırı talep olursa)

Kullanılan: 5 27.8%
  • Hardcore Skyblock (daha zor eğlenceli ve emek isteyer)

• Easy Skyblock (herşeyin nerdeyse beleş olup yapılan satışların pahalı olması örn: toprak 100TL)

Kullanılan: 5 27.8%
  • Easy Faction (herşeyin nerdeyse beleş olupması ve kolay emeksiz olması örn:/kit p4)

• Hardcore Faction (daha zor eğlenceli ve emek isteyer)

• Kullanılan toplam oy
    18

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
minez server nasıl oluyo merak ettim biri minez server ip atabilirmi
MineZ de seni bi haritanın ortasına atıyorlar sandıklardan item toplayıp hayatta kalmaya çalışıyorsun güçlü zombiler falan geliyo etraftan işte ak-47 m-16 gibi silahların fln oluyo öyle güzel bi oyun genelde yabancı hublarda sık rastlayabilceğin bi çeşit.
@HIFZI ben prison yada minez aç derim ^_^
:)

HIFZI

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MineZ de seni bi haritanın ortasına atıyorlar sandıklardan item toplayıp hayatta kalmaya çalışıyorsun güçlü zombiler falan geliyo etraftan işte ak-47 m-16 gibi silahların fln oluyo öyle güzel bi oyun genelde yabancı hublarda sık rastlayabilceğin bi çeşit.
prison nasıl?

AxiTR Pişmanlıktır.Tavsiye ettiğim hostlar: BatiHost,Nitrado
onlarda pahalı

tireman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani dayz rust unturned gibimi

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani dayz rust unturned gibimi
Aynen öyle kardeşim istersen intten açıp bakabilirsin yada yabancı bir server bulabilirsin prison u zaten biliyorsundur diye düşünüyorum o yabancı serverlerin %80 ninde var :)

Böyle hapishane hayatı yaşıyorsun diyelim. İşte rütbelere göre madenler fln oluo rütbe atlayıp güçleniyorsun sonra pvp fln. Günümüz faction serverlerine benziyo diyelim ama klanlar yok ve warp sistemi çok kısıtlı ( eğlencelidir tavsiye ederim :) )