HayatMucadelesi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ne tür sunucu açsam fikir verirmisiniz.
Ben sadece fikir istedim fikir almakdamı suç oldu ?Açık konişiyim mi böyle konularla hiçbirşey kazanamazsin ve millet dalga geçmekten yada factionu kötülemek yada başarisiz bir sunucu olucak kesin demekten başka bir şey yapmaz
O zaman minigames elendi (insanlar farklı şeyler bekler çünkü). Mape çok uğraşamayacaksan survival, yok ben her yeri yaparım diyorsan "KALİTELİ" faction aç.Pluginler Hazır olur malesef ama mapı kendi emeğimle yaparım.
Sanmıyorum.Hazır böyle bi konu açılmışken soruyum *
Sizce içinde hiç plugin bulunmayan, sadece komut bloklarından oluşan bi sunucu açsam tutarmı .-.
Bi farklılık olur
Olabilir .Hazır böyle bi konu açılmışken soruyum *
Sizce içinde hiç plugin bulunmayan, sadece komut bloklarından oluşan bi sunucu açsam tutarmı .-.
Bi farklılık olur
Tutar, fakat şöyle tutar. Beyaz listeli vanilla Minecraft'ta güzel bir hayatta kalma açarsın. İstersen Hamachi ile aç forumda bu tarz sunuculara hasret herkes. Towny'e falan çevirirsin yavaştan oyuncular şehir kurar öyle sunucu kur her gün oynarız.Hazır böyle bi konu açılmışken soruyum *
Bi farklılık olur
Böyle güzel olabilir ama genede oyuncu kitlesi fazla olmayacaktır ama güzel fikirTutar, fakat şöyle tutar. Beyaz listeli vanilla Minecraft'ta güzel bir hayatta kalma açarsın. İstersen Hamachi ile aç forumda bu tarz sunuculara hasret herkes. Towny'e falan çevirirsin yavaştan oyuncular şehir kurar öyle sunucu kur her gün oynarız.