DeathLight
You tell me life isn't that hard.
- En iyi cevaplar
- 0
Görülmesi için yapıyor* Oy vermiyeceksen git*
+9 Büyüteç satılırSppamampampampappampampapspam.
Tabiiki modern aç 7/24 oturuğum pcnin başında serverine oynarım
Görülmesi için yapıyor* Oy vermiyeceksen git*
+9 Büyüteç satılırSppamampampampappampampapspam.
Tabiiki modern aç 7/24 oturuğum pcnin başında serverine oynarım
Eğer hep görmelerini istiyorsan, başlığı düzenleyebilirsin. Ama bu spama girer.+9 Büyüteç satılır
Arkadaşım mesaj yazmadıkça yandaki mesaj yerinde gözükmüyor, ve diğer forum üyelerinin düşüncelerini alamıyorum...İNSAN DEDİĞİN 1 KEREDE ANLAYAN KİŞİDİR.
Bense durmadan bu konudan bildirim almaktan sıkıldım.Arkadaşım mesaj yazmadıkça yandaki mesaj yerinde gözükmüyor, ve diğer forum üyelerinin düşüncelerini alamıyorum...
Yukarıda izlemekten vazgeç var oraya tıklayabilirsinBense durmadan bu konudan bildirim almaktan sıkıldım.
Aynen.
Yukarıda izlemekten vazgeç var oraya tıklayabilirsin
POST KASMAYI BIRAKIR MISIN? Şimdi git konumdan. Hala bir sorunun varsa özel mesaj kısmından ulaşabilirsin.Sen de sırf insanların düşüncesini almak için, konuyu gözlerine kadar sokma.
Ben sadece seni bir konuda uyardım. Ve şimdi de gidiyorum. Rahat edebilirsin!POST KASMAYI BIRAKIR MISIN? Şimdi git konumdan. Hala bir sorunun varsa özel mesaj kısmından ulaşabilirsin.
Ben sadece seni bir konuda uyardım. Ve şimdi de gidiyorum. Rahat edebilirsin!
POST KASMAYI BIRAKIR MISIN? Şimdi git konumdan. Hala bir sorunun varsa özel mesaj kısmından ulaşabilirsin.
Bende gmoddan gördüm.MilitaryRpg hiç görmedim, yeni şeyler iyidir :3
İki ordu arasındaki savaşla ilgili olur felan, sen de görev yaptıkça seviye/rütbe atlarsın. İyi olur aslında la.Bende gmoddan gördüm.
Evet olabilir.İki ordu arasındaki savaşla ilgili olur felan, sen de görev yaptıkça seviye/rütbe atlarsın. İyi olur aslında la.