Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Direk lolden rp çekerim yada mc premium hespa alırım yada daha iyisi kendime bir kaç içecek alıp rahatlarım B)Kimseyi kurtarmazdım oldu bitti
sana 50 tl verdiler ne yaparsın
Direk lolden rp çekerim yada mc premium hespa alırım yada daha iyisi kendime bir kaç içecek alıp rahatlarım B)Kimseyi kurtarmazdım oldu bitti
Üstünde 20 lira daha ekleyip, gift code alıp çekiliş yapardım.Kimseyi kurtarmazdım oldu bitti
Beyler ne yapardın da ekleyin bu aradaÜstünde 20 lira daha ekleyip, gift code alıp çekiliş yapardım.
Şimdiki zamanı değiştirirdim.Beyler ne yapardın da ekleyin bu arada
ben devam edem geleceği görebilsen ne yapardın ?
Ve unutmadan bana katrilyonlarca para verirdin hayatımı yaşamak ve hayalimi gerçekleştirmek için ve unutmadan diğer insanalrın da hayallerini gerçekleştirebilmem için. B)1 Giderim en son model bir bilgisayar alırım.
2 Bir şirket kurup kendi oyunumu yaparım
3 Tema ve diğer iyi kuruluşlara bağışlardım
4 Fon dağıtırdım teknoloji için
elinde patlamak üzerinde olan yapışkan bir bomba var ne yaparsın
Hayalin ne?*Ve unutmadan bana katrilyonlarca para verirdin hayatımı yaşamak ve hayalimi gerçekleştirmek için ve unutmadan diğer insanalrın da hayallerini gerçekleştirebilmem için. B)
Hayalin ne?*
Hayatımın daha fazla devam etmesini engelleyerek kendimi asarım.Hayatın bir abi yüzünden mahvoldu ne yaparsın ?
abi'in ****lesini ***************** kerimHayatın bir abi yüzünden mahvoldu ne yaparsın ?
Ne mi yaparım? Kısaca katliam.Hayatın bir abi yüzünden mahvoldu ne yaparsın ?