heroyilmaz
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Çaktıs benim canım sıkıldı bir builde (buğyığlda) çaktıs başlamak istiyorum ama çaktıs bulamadım biri bişi önerse
Build e başlıcam da napsamTürkçe meali varmı ?
En sevdiğim kelimelerden biri ''Badum tıs'' gibi bişiBence Çaktısın anlamını bana söyle >.<
Onu yaparım da uzun sürecek bişi istiyorumBence pixelart yap ^o^
Biliyorum Türkçe değil ses gibi bişi 'Badum tıss'sesi gibi bişiTürkçe'de çaktıs diye bir kelime yoktur.
Hangi blockla yapılıyo o build?Git ve kendini pencereden aşağı at![]()
Hani kılıç vardı ya yüksek biyerden arkadaşın seni atıyor :/Hangi blockla yapılıyo o build?
Anlamadı :I Oğlum ben build ile ilgili konu açmışım sen pencereden atla diyonHani kılıç vardı ya yüksek biyerden arkadaşın seni atıyor :/
İşte seni pencereden adam yap 2 side steve olsun :/Anlamadı :I Oğlum ben build ile ilgili konu açmışım sen pencereden atla diyonBende dalga geçmek amacıyla dedim
Heykel tarzı olmasın sürekli heykel işleri yapmaktan sıkıldım :/İşte seni pencereden adam yap 2 side steve olsun :/
O zaman DEV bir kale yapmaya ne dersin (daha sıkıcı :/)Heykel tarzı olmasın sürekli heykel işleri yapmaktan sıkıldım :/
Aynı işleri yapmaktan bıktım dedim buildden sıkıldım demedimO zaman DEV bir kale yapmaya ne dersin (daha sıkıcı :/)