Ne zaman indirim olur?

selexhd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugun csgo almayı dusunuyordum fakat bi arkadaş yılbaşını bekle indirim gelir demişti sizce bekliyeyimmi? yılbaşında steamda indirim olurmu

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Olur bence. Gavur bayramlarında ve hafta sonlarında olduğu gibi olur bence. Yılbaşı indirimi olmazda "Nuel midir nedir işte onun indirimi olur"

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Haftaya " Black Friday " indirimleri başlıyor istediğin oyunda indirim olur mu olmaz mı orasını bilemem ama sadece steam oyunlarında değil neredeyse tüm satış platformlarında indirim olacak büyük ihtimal aradığın gibi ucuza steam üzerinden olmasa da farklı bir platformdan bulursun yada steam yılbaşı indirimlerini beklersin.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Aralıkta olcağı kesin (ama tam tarihi bilinmeyen) Steam Kış İndirimlerinde baya oyun düşer. Alamassan yaz indirimlerini bekle ki 50TLye bi 7-8 oyun alabildim.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
Siz cidden ciddi misiniz?
Bir Türk olarak hemen yorum yapmak istiyorum. "Eee tabi olm TR'de çok para var yapcaklar tabi"

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haftaya " Black Friday " indirimleri başlıyor istediğin oyunda indirim olur mu olmaz mı orasını bilemem ama sadece steam oyunlarında değil neredeyse tüm satış platformlarında indirim olacak büyük ihtimal aradığın gibi ucuza steam üzerinden olmasa da farklı bir platformdan bulursun yada steam yılbaşı indirimlerini beklersin.
aynen black friday indirimlerini çok seviyorum

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0