Near Future City - BlockSpirits

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0

Near Future City

Merhaba ! 1-2 aylık bir aradan sonra foruma proje atıyorum. BlockSpirits sunucusunda yaptım ve 1 ay falan sürdü sanırsam. Modern - füturistik binalardan oluşan küçük çaplı bir projem. PMC Hesabınızdan elmas vererek destek olabilirsiniz

İletişim
Twitter: twitter.com/the_vxga
E-mail adresim & Skype : [email protected]

Linkler & Teşekkür
PMC Adresi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

INacsery ve Rivons'a renderlerinden dolayı, BlockSpirits ekibinin deteğinden dolayı teşekkür ederim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ellerinize sağlık, biraz zaman kaybı gibi geldi bana fakat hobi ise bir şey diyemem.
Bir mimarı; ressam, müzisyen gibi bir sanatçı olarak düşün. Onların yaptığı iş nasıl zaman kaybı sayılmıyorsa buda zaman kaybı değildir. Bana göre bir şeyin sana iyi etkileri varsa eğer o şey zaman kaybı olamaz. Mesela sen oyun oynamaktan hoşlanıyorsan, oyun oynamak senin için zaman kaybı değildir.

Çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık Ata abi. Ya ben sadece Boş kalan yerleri beğenemedim. Yani ne bileyim böyle simitçi,hotdog satan küçük yerler yapabilirsin :D. Bu arada çatılara bayıldım ya !

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık Ata abi. Ya ben sadece Boş kalan yerleri beğenemedim. Yani ne bileyim böyle simitçi,hotdog satan küçük yerler yapabilirsin :D. Bu arada çatılara bayıldım ya !
Çok başarılı ve güzel bir çalışma, grafikleri oyun içi görselden daha çok beğendim, Mojang'ın buna bir el atması lazım tabi ama neyse, biz konumuza dönelim. Legoas arkadaşımızın dediği gibi etrafa görsellik olarak ufak şeyler ekleyecek objeleri de projeye dahil edersen çok daha şık olacağını düşünüyorum. Yine de, karar senin :)