NEDEN BÖYLE BAKARMISINIZ

Letus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorunun ne olduğunu nasıl çıktığını anlatırsanız daha yardımcı olabiliriz ?

RiskChrome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumu Yaptım PVP Server Ama Diğer Yetkilerde Bi Sorun Yok Yani ADmin Felan Yaptımı 2 tane öle çıkmıyor
[diamondvip]: Yetki verdigimiz / manuadd isim diamondvip böle yani Sorun diamondvip yazması

RiskChrome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakın Tekrar Anlatıyorum ismimin yani gruplara bakın

[irondonor] yaziyor böle yazmamasi lazim yani tek Şöle [IronDONOR] : xReadyTeaounS 2tane IronDonor yazmasın istiyorum

Letus

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
group managerdan bakın CTRL+F kullanarak iron donor yazanları aratın ve 2x varsa düzeltin

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
hiç görmemiştim. gropupmanager kaynaklı olabilir. groupmanager confiğinizi atarsanız yardımcı olabilirirm.
Ahah GroupManager mi :D Şöyle bilmeyenler soldan,
Kardeşim essentials'dan böyle yap.
format: '{DISPLAYNAME}&<renkkodu>: &<renkkodu>{MESSAGE}'

group-formats:
ironvip: ' {DISPLAYNAME}&<renkkodu>: &<renkkodu>{MESSAGE}'
Böyle yap düzelir, ironvip yeri küçük büyük desteklemektedir yani groupmanagerde IronVIP ise ironvip yazarsan olmaz.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ahah GroupManager mi :D Şöyle bilmeyenler soldan,
Kardeşim essentials'dan böyle yap.
format: '{DISPLAYNAME}&<renkkodu>: &<renkkodu>{MESSAGE}'

group-formats:
ironvip: ' {DISPLAYNAME}&<renkkodu>: &<renkkodu>{MESSAGE}'
Böyle yap düzelir, ironvip yeri küçük büyük desteklemektedir yani groupmanagerde IronVIP ise ironvip yazarsan olmaz.
onunla alalaksı olacğını sanmıyorum ironvip olan kişi durmadan s yazması onunla alakalı değil bence :) Ama groupmanagerde arkadaşın dediği gibi 2* gibi bişiler varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onunla alalaksı olacğını sanmıyorum ironvip olan kişi durmadan s yazması onunla alakalı değil bence :) Ama groupmanagerde arkadaşın dediği gibi 2* gibi bişiler varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.
Arkadaş onu demiyor. İsminin yanında iki tane ''IronDonor'' yazıyor onun çözümünü arıyor ._.

KepoKepox

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Multiverse-core ye Gir Orda Config Var Sanırım SOnra Ordan Prefix-chat ı Bul Mesla False Diyelim True Yap True Se False Yap :)