RiskChrome
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Neden Oldugunu Anlamadım Yardım Edermisiniz
Cümle kurarak anlatırsan yardımcı olabilirlerSunucumu Yaptım PVP Server Ama Diğer Yetkilerde Bi Sorun Yok Yani ADmin Felan Yaptımı 2 tane öle çıkmıyor
[diamondvip]: Yetki verdigimiz / manuadd isim diamondvip böle yani Sorun diamondvip yazması
hiç görmemiştim. gropupmanager kaynaklı olabilir. groupmanager confiğinizi atarsanız yardımcı olabilirirm.Yok 2x De Degil Sorun Neyden Anlayamadım YA
Ahah GroupManager mihiç görmemiştim. gropupmanager kaynaklı olabilir. groupmanager confiğinizi atarsanız yardımcı olabilirirm.
onunla alalaksı olacğını sanmıyorum ironvip olan kişi durmadan s yazması onunla alakalı değil benceAhah GroupManager miŞöyle bilmeyenler soldan,
Kardeşim essentials'dan böyle yap.
format: '{DISPLAYNAME}&<renkkodu>: &<renkkodu>{MESSAGE}'
group-formats:
ironvip: ' {DISPLAYNAME}&<renkkodu>: &<renkkodu>{MESSAGE}'
Böyle yap düzelir, ironvip yeri küçük büyük desteklemektedir yani groupmanagerde IronVIP ise ironvip yazarsan olmaz.
Arkadaş onu demiyor. İsminin yanında iki tane ''IronDonor'' yazıyor onun çözümünü arıyor ._.onunla alalaksı olacğını sanmıyorum ironvip olan kişi durmadan s yazması onunla alakalı değil benceAma groupmanagerde arkadaşın dediği gibi 2* gibi bişiler varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.