Neden bu modlar çalışmıyor hocam ? Bide bukkit servera mod yüklemede yardımcı olacak ?

DragonSlayer3405

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlarımla 20 25 modluk ufak bi mod pack yaptık. Kendi mc lerimize kurduk herhangi bi sorun yok tüm modlar sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ama bu modları server attığımızda mo creatures lots of food ve inventory tweaks bu 3 mod çalışmadı. ilk sorum bu şekilde bunların çalışmasını nasıl sağlarız ?
2. sorumsa nedense bukkite forge atamıyorum yani 2 3 ay önce hiç sorunsuz çalışan sistem nedense şu an cortluyor acaba bunun herhangi bi çözüm yolu var mı
ŞİMDİDEN TEŞKKÜRLER İYİ GECELER HERKESE

Rocketaco

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adam Kazık soru soran mahmut hoca gibi :D Bunun çözümünü biraz zor bulursun, Biraz zor bi soru sanki. Hiç böyle bi problemle karşılaşmadım

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya bat dosyasına şunu ekle:
Kod:
-Duser.language=en -Duser.country=US
yada bilgisayarını ingilizce yap.

DragonSlayer3405

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peki şöyle bi sorun daha var (burdakileri çözdüm ama) arkdaşlarımı göremiyorum serverda yani kurduk oynuyoruz sorun yok ama birbirimizi göremiyoruz ???
BU ARADA TEŞEKKÜR EDERİM AMA Bartuzen dediğini yaptım gene olmadı bide farklı forge denicem

sinanbasar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1)Bazı modlar multiplayer a uygun değildir. Bulara dikkat et.
2)Bazı modlar çakışır ve birlikte kullanamazsın.
3)Bazı modlardaki ıtem id leri aynı olduğu için sorun yaratır elle düzeltmen gerekebilir.
Tavsiyem. bunlarla uğraşmak yerine. ftb indir. coop modpacklere bak. o modpacklerde sorun olmaz.