Neden Cracklı sunucular?

Gesurft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de neden fazla premiumlu sunucu yok? Yabancı ülkerin sunucularına baktığım zaman hepsi Premiumlu Türkiye'nin sunucularına baktığım zaman cracklı. Bence artık premiumlu sunucular ortaya çıkmalı. Türkiye'de Premiumlu sunucu tabi ki vardır. ama çok az. Size sorum şu sizce neden Türkiye premiumlu sunucular yerine cracklı sunucuları terçih ediyor?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Crackli sunucular bile zor tutarken premiumların tutma ihtimalini düşün, ve yabancılarda premium crackliden çok daha az*

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Nedenmi Premimumlu Sunucu Yok Türkiyenin MC Ile Alakası Yok Türkiye Neden Gelişmiyor İşte?

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta crackli çok özellikle Türkiye'de ama premiumlar da çok sadece crackliler ağırlıktı ancak en büyük neden premium sunucu açarsan mineplex duruken seninkine niye girsin ki? Asıl olay bu.
Not:SonOyuncu gerçekten mineplexle yarışabilir ama o da premium yaparsa online kullanıcı sayısı şimdikinden %70-75 civarı düşme olur.

Moderatör tarafından düzenlendi:

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir bitmediniz kardeşim, midemi bulandırdınız artık şu muhabbetten.

Oyunun yaş kitlesi belli. +7 yaş kitle hatta düşüyor. Bu yaş kitlesindeki çoğu kişi 60 - 80 TL verip premium alamaz. Sizin "abi" falan dediğiniz o kişiler aslında çoğu sunucunun ayakta kalma sebebi. He ben öyle düşünüyor muydum, düşünüyordum tabii fakat gözünüzü açıp iyice baktığınızda o yaş kitlesinin 60 - 80 TL vermesi imkansız zaten harçlık alıp almadıkları belli değil. Kısaca biraz mantık yürüterek bu sorunun cevabını bulabilirsin.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Senin cevabını halen anlamış değilim.
Beni Kimse Anlamıyor Be :(

Senin cevabını halen anlamış değilim.
Açıkca Anlaatıyorum Türkiye Neden Gelişmiyor ? -_- Ayrıca Dubai Vs Türkiye.... Türkiyenin MC Ile Alakası Yok herkes Kendi Derdiyle ,Diğer Ülkeler Boş Gezinioyr Onların Derdi Yok Türkiyenin Mc İle Ne Alakası Olsun her şey Gelişsin Mcde Gelişir Merak Etmesinler Anlıyormusun (Ülkemi Seviyorum) "Arkadaş Dediği İçin Üstte "

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beni Kimse Anlamıyor Be :(

Açıkca Anlaatıyorum Türkiye Neden Gelişmiyor ? -_- Ayrıca Dubai Vs Türkiye.... Türkiyenin MC Ile Alakası Yok herkes Kendi Derdiyle Diğer Ülkeler ..... Anlıyormusun (Ülkemi Seviyorum) "Arkadaş Dediği İçin Üstte "
Bence anlamamızın nedeni düzgün açıklayamaman neyse. Tam olarak dediğin "Millet para sıkıntısı çekiyor, gidip 60 - 80 TL'ye premium mu alacak?" herhalde.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Türkiye'nin Minecraft oyuncuları kitlesine 100 kişi dersek bunun 5'i premium. Ortalama 1 milyona vursak 50.000 premium var. Binlerce server var, onlara dağılımı yapsan, premium oyuncuların zaten yabancı sunuculara yönlendiğini düşünürsek, premium sunucu açanın karı nerde? Günlük 100 çeken sunucumu premium yaptım gün içinde rekor 9'du, aman tövbe :(