Neden Hepsi Beni Buluyor? #2

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kız sana yavşıyo lel, tabi kızsa :|, veya laflarla seni kandırıp attığı linkten virüs atmayı deniyor.

Bu arada xoxo öptüm demek, aşk mektuplarında falan kullanılır.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
ban at gitsin: D ingiliz kız bunu kim seslendiriyorsa artık sana kalmış bende bilmiyore :D

Ben bi güzel sövdüm zaten girmedim, hespi beni buluyo valla .s Kız değildir bu, gelsin çağrıya ben onu öpücem pislik yaww

Mlsf erkeğim krdş .sdasf hepsi beni buluyo sen devamnı bilmiyon olm sadasfasdgadfg

Hayır len, çağrıya ekleyip sövücem sonra mehter marşı açıcam arkilerle
:D dine çağıracaksın :D asdasdasdsad:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bi güzel sövdüm zaten girmedim, hespi beni buluyo valla .s Kız değildir bu, gelsin çağrıya ben onu öpücem pislik yaww

Mlsf erkeğim krdş .sdasf hepsi beni buluyo sen devamnı bilmiyon olm sadasfasdgadfg

Hayır len, çağrıya ekleyip sövücem sonra mehter marşı açıcam arkilerle
:D :D Bu arada eğer site alırsam adını giremeyinböylesitelere.com koycam dadasdads

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
"Beyler grup çağrısına çekmeye çalıştık, bi güzel imana getirmeye çalışacaktık ama gelmedi"

Milletin inancı size kalmış bir şey değil.Bütün Millet,Vatandaş özgür iradesiyle istediği dini seçebilir.ve Seninde bizim dinizimize onu çekmeye çalışmaman gerekir.Yani o istese şuana kadar olmuş olurdu, demekki istemiyorki kendi dinini seviyor.Yani kız ve erkekmidir neyse işte sadsadlajs onun dinine karışamayız.Kimseninkiye karışamayız.