efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O dediğin ne?!Hıım, M&m's li oero yok.
O dediğin ne?!Hıım, M&m's li oero yok.
o olaydı iyiydi işteHıım, M&m's li oero yok.
1.Göktelen değil Gökdelen :/Bizde neden kocaman göktelenler yok.Neden her oyun çıkar çıkmaz hile buluyoruz.Neden her oyunu torrent,crack indiriyoruz
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Herşeyim orjinal gerçekten crack karsiyim1.Göktelen değil Gökdelen :/
2.Emin Ol Ruslar Bizden Daha Hileci
3.Sanki Senin Her şeyin Orijinal
Rusların bizden daha hileci olması bizim yaptıklarımızı meşru yapmaz1.Göktelen değil Gökdelen :/
2.Emin Ol Ruslar Bizden Daha Hileci
3.Sanki Senin Her şeyin Orijinal
Fantazi denemek [HASHTAG]#reserved[/HASHTAG]Neden Türkiye'de wasabi aromalı Kit Kat yok?
Kardeşim sana 3 tane kanal önercem bu 3'üde türk ve 2'si tek komut bloğu işine başlamış, diğeride reddstone işine başlamış...Neden Türkiye"de iyi redstonerlar yok?
son 2 videoyu görür görmez bunu yazzıyorum (izlemeddim) çok kötü gözzzüküyor görmez olaydım (bazı harflerde klavye öyle yazdı ben düzzeltmeye üşenddim.Arkadaşlar kiminiz diğer ülkere seyehat etti ? Eden 1 2 kişi vardır peki diğerleri ? Siz Anca Filmlerden ve haberlerden diğer ülkelerde ne olduğunu görüyorsunuz.Fakat o ülkeyi hep iyi gibi gösteriyorlar ve bu sizde holywood etkisi (buydu heralde) yaratıyor. Diğer Ülkelerde de buradan çok pis şeyler var ve siz bunu hayla bilmiyorsunuz.
Alın bunları izleyin ve daha fazlası olduğunu unutmayın ! : Hiç birisi Türkiyede yok. (1 Tane felan olabilir.)
*Müzikal* Ru-hiğ Çeğ-neğt!Arkadaşlar kiminiz diğer ülkere seyehat etti ? Eden 1 2 kişi vardır peki diğerleri ? Siz Anca Filmlerden ve haberlerden diğer ülkelerde ne olduğunu görüyorsunuz.Fakat o ülkeyi hep iyi gibi gösteriyorlar ve bu sizde holywood etkisi (buydu heralde) yaratıyor. Diğer Ülkelerde de buradan çok pis şeyler var ve siz bunu hayla bilmiyorsunuz.
Alın bunları izleyin ve daha fazlası olduğunu unutmayın ! : Hiç birisi Türkiyede yok. (1 Tane felan olabilir.)