Neden Türkiye'de Yok?

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizde neden kocaman göktelenler yok.Neden her oyun çıkar çıkmaz hile buluyoruz.Neden her oyunu torrent,crack indiriyoruz

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Neden yok diyecegimize elimizdekilerle yetinmeyi bilmek de lazım bir yerde. Aza kanaat etmeyen, çoğu bulamaz.

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Neden Türkiye"de iyi redstonerlar yok?
Kardeşim sana 3 tane kanal önercem bu 3'üde türk ve 2'si tek komut bloğu işine başlamış, diğeride reddstone işine başlamış...
Kanallar:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
= Redstone'cu
= Tek komut bloğu 1.
= Tek komut bloğu 2.
IJAMinecraft kadar olmasada napalım

S

Switcher

Ziyaretçi
Arkadaşlar kiminiz diğer ülkere seyehat etti ? Eden 1 2 kişi vardır peki diğerleri ? Siz Anca Filmlerden ve haberlerden diğer ülkelerde ne olduğunu görüyorsunuz.Fakat o ülkeyi hep iyi gibi gösteriyorlar ve bu sizde holywood etkisi (buydu heralde) yaratıyor. Diğer Ülkelerde de buradan çok pis şeyler var ve siz bunu hayla bilmiyorsunuz.

Alın bunları izleyin ve daha fazlası olduğunu unutmayın ! : Hiç birisi Türkiyede yok. (1 Tane felan olabilir.)

ModluMinecraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kiminiz diğer ülkere seyehat etti ? Eden 1 2 kişi vardır peki diğerleri ? Siz Anca Filmlerden ve haberlerden diğer ülkelerde ne olduğunu görüyorsunuz.Fakat o ülkeyi hep iyi gibi gösteriyorlar ve bu sizde holywood etkisi (buydu heralde) yaratıyor. Diğer Ülkelerde de buradan çok pis şeyler var ve siz bunu hayla bilmiyorsunuz.

Alın bunları izleyin ve daha fazlası olduğunu unutmayın ! : Hiç birisi Türkiyede yok. (1 Tane felan olabilir.)
son 2 videoyu görür görmez bunu yazzıyorum (izlemeddim) çok kötü gözzzüküyor görmez olaydım (bazı harflerde klavye öyle yazdı ben düzzeltmeye üşenddim.
)

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

*Müzikal* Ru-hiğ Çeğ-neğt!