Neden Türkler Anime Sunucuları Açmıyor ???

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İtiraf: Animeye karşı ilgim olmadığını söylemiştim, yalandı :/ Özellikle Hxxxxx türünde ise çok severim :D Sadece Anime'sini izlemem Manga'sını da okurum. Ama nedense bende değişik bir sorun var :/ Çoğu ünlü olan Anime'nin aksine en ünsüzlerini seçip izliyorum. Nedenini bilmiyorum :D Konu ile ilgili; Kimse açmaya kalkışmasın paraya yazık olur. Bu arada çoğu kişi Anime'yi çizgi film olarak görmüyor, haklılarda. O zaman biraz uğraşın sonucunda Anime'nin gereken tanımını buldum. Çoğu farklı özellikler olsada Anime çizgi film'den ayrılmıyor. O zaman tanımı; "Anime bir çizgi film türüdür." Şu an için yapabildiğim en basit ve tüm değerlerin ortasında duran tanım bu. Not: 2 aydır Minecraft oynamayı bıraktım. Sıkıldım, sunucuların çoğunda iyi bir ortam bulamadığım için. DipNot: Son zamanlarda rüyalarım çok saçma aynı zamanda da anlamlı geçmeye başladı. DibindeDibindeNot: Bir de değişik tesadüflerle karşılaşıyorum. Öylesine Anime izlerken adam telefonu açtı ve sonun geldi gibisinden bir cümle yazıyordu. O yazıyı tam gördüğüm anda elektrikler gitti. Daha bunun gibi sürekli üst üste gelen birçok olay var. Tesadüf diyemiyorum çünkü bazıları gerçekten anlamlı ve yazmadığım şekilde üst üste gelmesi de ilginç. CehenneminDibiNot: Neden buraya bunları yazıyorum? Bilgisayara geçecek vaktim yok. Tabletten açık kalan Tapatalk hesabı ile en son bu konuya bakmışım o yüzden burdan yazdım. Yinede fazla vaktim yok zaten. YeniNot: FNaF World'ü Türkiye'de sanırım ilk gören benim :/ Son cümle; Profil resmim nasıl olmuş? :D Gerçi bir tane FNaF-PlayBoy karışımı bir resim vardı onu koymak için bile vaktim yok. Son zamanlarda hep YouTube'da takılıyorum. Bir kanal var adını söylemeyeyim psikolojimi bozdu. Sahibi de furry(.) Bunu yazmaktan da sıkıldım hadi görüşürüz yine gelirim ben bu sefer konu değiştiririm ama merak etmeyin...