NEDEN YARDIM SEVER OLAMIYORUZ

İYİMİSİN

• İYİYİM

Kullanılan: 0 0.0%
  • EVET

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Güzelİnsan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ZENGİNLER NEDEN FAKİRLERİ DOYURMUYOR
NEDEN İNSANLAR BİRBİRLERİNE TAHAMÜL EDEMİYOR

ŞU VİDEOYU İZLEYELİM VE KENDİMİZE DERS ÇIKARALIM DÜNYA BU GÜZEL İNSANLAR İÇİN DÖNÜYOR

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
O biraz insanların bencilliğinden kaynaklanan bir problem. Fakat dışarıda sokak başı dilenci olduğu için insanlarda yardım etmekten bıkmıştır illaki. Sokakta görüyorum benden sağlam adam dileniyor. Gidip çalışabilir isterse. Ama yapmıyor. Muhtemelen oturduğu yerden para kazanmak daha ilgi çekici geliyordur. Neyse orası ayrı bir mesele, İnsanların büyük bir kısmı sadece kendini düşündüğü için diğer insanlar ile yardımlaşmıyor diyebilirim.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adeleti Olmayan kötünün iyi öldürdüğü para için vatanını dini satan birçok insan var. Ne Mutluki bu videoda sadece bir afrika ülkesinin bir mah. yada senti insanlar bir süre karnını doyurmak için yemek yapmakta ama bunun gibi binlerce mah. yada sen var bunların hepsini kurtara bilmemiz için el ele vermeyiz kardeş olmayız aramızdaki para husunu yok etmeyiz para insanı insanlıktan çıkarmakta maalesef...

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
@Cardinal41 çok güzel değinmiş konuya. Kendi yaşantımdan bir örnek vermek istiyorum bu olaya. Bir keresinde yolda önümü kesip para dilenen bir arkadaşa rastlamıştım. O kadar ısrar etti ki kırmak istememiştim fakat bir soru karşılığında para vericeğimi belirtmiştim ki kabul etmişti kendiside. "Günde kaç para kazanıyorsun bu şekilde? Dürüst ol yoksa vermeyi düşünmüyorum." Dediğimde. Günde 200 ile 300 arasında değişiyor demişti bana. Söylemesi ayıptır ben stajyerim ve bu arkadaş hafta da benim ayda aldığımın misli fazlasını alıyor ve benden para istiyor. Daha kimseye güvenemiyorum arkadaşım :)
İnsanlarda bu nedenle yardım eli uzatanlara genellikle güven sağlıyamıyor. Kurunun yanında yaşta yanıyor denildiği gibi..