/ban ErenbulbulOlm şans işi. Eğer insanın ilgisini çekmeyen bir şey çekiyorsan (maynkıraf, saçma oyunlar vb.) istediğin kadar kaliteli olsun tutmaz.
Görüşümû belirtîµörum/ban Erenbulbul
Dediklerinde haklısın. birkaç tane hatamın olduğunu farkettim. Dediklerini uygulayacağım. sağol.1. Herkes bana abone olsun mantığıyla düşünülmesi. Belli bir kitleye hitap etmeli.
2. Kendi yaptığın videoyu izlemedn paylaşmak. Paylaşmadan önce ben bunu fark edermiydim diye bir sorun kendinize.
3. Kalitesiz içerik, bütün kanalların kopyası. Yan yana 8 - 9 tane bakkal hayal edin, siz olsanız hangisine girerdiniz, en farklı olana mı yoksa birbirinin aynı olanlardan herhangi birine mi?
4. Lets play tarzı videoları kimse izlemek istemez, başlamak istiyorsanız kaliteli, kısa walktrough videolarıyla başlayabilirsiniz.
haklısın. en azından kendini tanıtana kadar bot almakta bir şey yok diye düşünüyorum ben.Bir çift bot al bitsin olay.
Örnek Türkiye'de strateji oyunlarını çeken kanal az onlar tutar ama gidip Minecraft gibi popüler oyunları çeken kanal çok fazla
yaş konusunda sıkıntı yok lise 1 im artı kanalı açalı 1 sene oldu.Bu işler öyle aceleye gelmez tabi biraz şans'da olucak videon bi' yerde gözükecek ve adam onu izlicek beğenince abone olucak gibi öyle hemen 3 günde 200 abone isteme ki tabii ki biraz reklamda olucak videolarında sesin kaliteli olucak eğer yaşın küçük ise zor kasarsın mikrafonn kötüyse veya videoların zevksizse bundan kaynaklanıyor olabilir bunun gibi şeyler aslında burada konu açmana gerek yoktu soruyu sen kendine sorucaksın neden acaba benim kanalım tutmuyorda diğer kanallar tutuyor diye neyse kanalında başarılar.