- En iyi cevaplar
- 1
Aslına bakarsanız hergün aynı soruları kendimize soruyoruz neden yaşıyoruz neden burdayız biz kimiz görevimiz ne sanal dünya öncedenmı oldu hayır bu soruyu kendi kendime şimdi sordum şu an belkide şizofreniyimdir şu an belkide deliyimdir? Bende bilmiyorum merhaba dediğimizde karşımızdaki insan gerçekmi ? Yediğimiz yemekler gerçekmi GDO tüm dünyada varsa ne olucak peki bak tamam anlamıyorum cidden anlamıyorum gerçek dediğimiz şeyin yakınından bile geçmiyoruz şu an klavyede bayağı hızlı yazıyorum genellikle kelime hatası yaparım ama konumuz bu değil gerçek dediğimiz şey neydi ? Gerçek dediğimiz şey gerçekten varmı bak ben sadece şunu söyliceğim insanlar yediğimiz o hamburgerler ve patateslerden daha az gerçek tamam ne dediğimin farkında değilim ama cidden benim sistemim bozulmuştur? Yalnızlıktanmı insanlardanmı dışarıdan bakınca o kadarda kötü olduğunu düşünmüyorum asosyalliğin insanların genelinden iğreniyoruz tamam ama birde şöyle düşünelim o insanlarda bizden iğreniyor bizim insanları koyduğumuz kategorilere bakalım "kötü" tamam o insanlarda seni kötü kategorisine koyuyorsa ? Kafam gerçekten çok karmaşık aterkil sistemmi hayır sanmıyorum insanlar kendi topluluğunu yarattı kendi kurallarını kendi koydu dünyada sadece para ve güç dönüyor biz insanlığa ve umuda sığınıyoruz bazen tesadüfi gerçekleşebiliyor aslına bakarsanız ben şuanda neyim bir kulmu yoksa bir insanmı ben kul olduğunu düşündükçe neden önüme insanlığımı hatırlatan şeyler çıkıyor irademiz varsa neden kötüye yönlendiriyor iç güdülerimiz ha şundan bir toplulukta iyilik olduğu kadar kötülük doğucak olucak evet buna inanıyoruz. Bunu biliyoruz bu bilinç altımızda geziyor ha bilinç altımı bak onun gerçek olduğunu düşünmüyorum bilinç altı dediğimiz olay beynimizin kendi oluşturduğu kalp hizasında hissettiğimiz sıcaklıkmı? Yada ergenlikte girdiğimiz o depresyonlarmı tek sorduğumuz soru bumu yani Neden? mi bence bundan daha fazlası var bence bizim yaşıyacağımız hayatımız var sizce ******* çözümmü sanmıyorum ben kendimi denize attım ve kesinlikle ölmek istiyordum fakat ne oldu çırpındım boğulmamaya çalıştım neden çünkü ben kendimi değil içimdeki bir şeyleri öldürmek istiyordum ama şöyle bir şey yokmuydu Ergenler çabuk değişme özelliğine sahipti hayır değiliz sadece tecrübe toplamaya ihtiyacımız var tecrübelerle geleceğimize şekilmi veriyoruz bu forumdan biri bana freud projeksiyon olduğumu söylemişti şu yazıdada sizce onumu belirtiyorum yoksa değiştimmi Ben narsistmiyim bunu bilerekmi yapıyorum yoksa içimdenmi geliyor anlayamıyorum tamam bu kelimeyi fazla kullandım bildiğim şeylerdenmi konuşmalıyım acaba bu yazıyı yazdım diye forum yetkilileri bana ceza vericekmi bilmiyorum umarım vermezler ? Neden böyle bir şey söyledim yine konudan sapıyorum ama bu yazıyı birileri okuyacakmı beni ciddiye alıcaklarmı yoksa göz yorduğu için okumadan hıhı evet yada hayır gibi yorummu yapıcaklar yada yazdıklaırmı anlayabiliceklermi bunu çok merak ediyorum. Diller insanlara duygumuzu anlatmak için var değilmi o zaman türkçeyi ailesi gibi savunanları anlamıyorum ben Ö Ğ R E T M E N yazdığımda anlıyorsun Öğüretmen Yazdığımdada ne demek istediğimi anlıyorsun ben sırf bi imla hatası yaptım diye mesela mi yi ayrı yazmamak gibi bunu gelip bana mi ayrı yazılır eğğeeee yapmanın mantığı varmı narsist kişiliğinizimi bastırıyorsunuz ? Konu nereden nereye geldi özür dilerim bana yardım etmeni istiyorum bana güvenmediğini biliyorum en azından umit et olur mu şuanda kendi kendimemi konuşuyorum ? evet bu yazıyı yazarken bile kendi kendime konuşuyorum bundan kurtulmam gerek yoksa şu an izlediğim Mr.Robot dizisinden dolayımı böyleyim bence evet çünkü tecrübe edindim ve bu tecrübeyi şuanda kullanıyorum kendime inanamıyorum böylemi evet böyle tamam tamam çözdüm irade buymuş demekki kendi yaptığım şeyi yansıtıyorum kural kural kural yazılı olmayanlarda var insan olmak gerekiyor insan insanla barıştıkça büyüyorsa savaş ta onun arzusumu neyse kafam çok karıştı şimdilik yokum. 2. Bölümde görüşmek üzere.