Nedir bu BLAZERD MMPORG ?

SasukeTRz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Heryerde ismini duyuyorum sunucunun ipsini filan bulamadım biri aşağıya detaylı anlatabilirmi üşenmeden lütfen

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
betadaydı fakat jarns bey projeyi iptal etti yeni bi mmorpg yapcakmış

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm yaratıklardan 1 tecrübe puanı çıkarsa öyle olur :D
Sıkıntı o değildi. Tecrübe barını kullanarak level oluşturma gayet mantıklı bence. Boş yere değişken kullanmamış olur.
Beta sürecinde yaşanan çoğu aksaklık yüzünden proje iptal oldu ve yeni projeye başlıyor.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft devrim niteliğinde bir sunucuydu... Ama kapatmişlar beta sunucuları vardı.

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Sıkıntı o değildi. Tecrübe barını kullanarak level oluşturma gayet mantıklı bence. Boş yere değişken kullanmamış olur.
Beta sürecinde yaşanan çoğu aksaklık yüzünden proje iptal oldu ve yeni projeye başlıyor.
Yalnız sen yanlış anlamışsın canım, her canlıdan eşit miktarda tecrübe puanı çıkıyordu insanları görev yapmaya yönlendirmek için.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha doğrusu oyunun ortamı hiç hoşuma gitmedi. Yapılacak daha çok şey vardı ama erkenden iptal etmeye karar verdim. Yürümez gibi geldi :/ Bilemiyorum.

Açıkçası şu an Korsan temalı bir sunucu ile uğraşıyorum. Kendinizin özgürce kale yapıp kale savaşları, gemi savaşlar vs. gibi şeyler düşündüm. Bakalım ne olacak... Belki Blazerd'ı tekrardan açabilirim. Bir yere gitti yok. İptal edildi diye tekrardan daha güzel bir şekilde açılmayacak diyede bir şey yok :D