Nedir Bu Entity 303 olayı ?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Herobrine: Oyunda olup olmadığı tam olarak kesinleşmemiş bir mobdur. Çoğu kişi oyun Alpha aşamasındayken ve bazı Beta sürümlerinde olduğunu iddia etmektedir. Bazı yerlerde size saldırmadığı için (modsuz versiyonda tabii ki) "test mobu" olarak da geçer. Korsan Minecraft indirme sitelerinde bazen Minecraft'ı Herobrine Mod eklenmiş olarak sunabilirler. Çoğu zaman Herobrine' ı gördüğünü iddia eden kişilerin başına da bu gelmiştir. Çoğu yerde Herobrine, Minecraft' ın geliştiricisi Markus "Notch" Persson' un ölü kardeşi olduğunu iddia eden bilgiler yer alır. Uydurma hikayeleri fazladır. Bilinmeyen bir şey olması Herobrine efsanesini güçlendiriyor. Oyunun geliştiricisi ise Herobrine' ın asla oyunda yer almadığını iddia eder.
  • Entity 303: Bazı kişiler bu yaratığın virüs olduğunu söylemektedir. Varsa ağaç odunlarının değişik (meşe ağacında hem meşe odunu, hem ladin odunu gibi), TNT ve ateşler belirtisidir. Onu gördüğünü iddia eden kişilerin en çok söylediği şey, oyunun bir anda kapanması ve ekranda 303 adında bir yazı çıktığını, eğer video çekiliyorsa videonun bir anda kapandığını ve kendi kendine
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
    'a yüklediğidir. Entity 303'ün beyaz vücutlu, siyah suratlı ve kırmızı gözlü bir yaratık olduğu iddia edilmektedir.
  • Null: Minecraft hesabı kabul edilmemiş birinin yaptığı virüstür. Eğer görürseniz bilgisayarınızı mavi ekrana kadar götürür. Onu gördüğünüz an Minecraft'ı kapatın ve oyunu silip tekrar yükleyin.
alıntıdır.:
Wikipedia'yı 10 yaşındaki küçük çocuklarda değiştirebiliyor :)
Kaynaksız wiki, wiki değilidr diye bir sözleride var.

Bu arada entity 303 e inanlara söylüyorum. Evet entity 303 gerçek eğer pc den minecraft ı silmezseniz 30.02.2016 tarihinde sizin evinize gelecek ve bilgisayarınızın fişini çekecek :(

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wikipedia'yı 10 yaşındaki küçük çocuklarda değiştirebiliyor :)
Kaynaksız wiki, wiki değilidr diye bir sözleride var.

Bu arada entity 303 e inanlara söylüyorum. Evet entity 303 gerçek eğer pc den minecraft ı silmezseniz 30.02.2016 tarihinde sizin evinize gelecek ve bilgisayarınızın fişini çekecek :(
Hortlu konu, konu değildir.

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Herobrine: Oyunda olup olmadığı tam olarak kesinleşmemiş bir mobdur. Çoğu kişi oyun Alpha aşamasındayken ve bazı Beta sürümlerinde olduğunu iddia etmektedir. Bazı yerlerde size saldırmadığı için (modsuz versiyonda tabii ki) "test mobu" olarak da geçer. Korsan Minecraft indirme sitelerinde bazen Minecraft'ı Herobrine Mod eklenmiş olarak sunabilirler. Çoğu zaman Herobrine' ı gördüğünü iddia eden kişilerin başına da bu gelmiştir. Çoğu yerde Herobrine, Minecraft' ın geliştiricisi Markus "Notch" Persson' un ölü kardeşi olduğunu iddia eden bilgiler yer alır. Uydurma hikayeleri fazladır. Bilinmeyen bir şey olması Herobrine efsanesini güçlendiriyor. Oyunun geliştiricisi ise Herobrine' ın asla oyunda yer almadığını iddia eder.
  • Entity 303: Bazı kişiler bu yaratığın virüs olduğunu söylemektedir. Varsa ağaç odunlarının değişik (meşe ağacında hem meşe odunu, hem ladin odunu gibi), TNT ve ateşler belirtisidir. Onu gördüğünü iddia eden kişilerin en çok söylediği şey, oyunun bir anda kapanması ve ekranda 303 adında bir yazı çıktığını, eğer video çekiliyorsa videonun bir anda kapandığını ve kendi kendine
    'a yüklediğidir. Entity 303'ün beyaz vücutlu, siyah suratlı ve kırmızı gözlü bir yaratık olduğu iddia edilmektedir.
  • Null: Minecraft hesabı kabul edilmemiş birinin yaptığı virüstür. Eğer görürseniz bilgisayarınızı mavi ekrana kadar götürür. Onu gördüğünüz an Minecraft'ı kapatın ve oyunu silip tekrar yükleyin.
alıntıdır.:
Sende mi inanmıyorsun bole saçmalık lara Ashley ve Vetroitin hikayesi kadar saçma bu :(

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeni bir video çekcem. Bu videomda çok uzaklarda bir yerdeki odunu huş odunu yapcam. Sonra onun yakınlarına arkadaşlarımla bi ev yapcam. Sonra ben arkadaşlarıma ben odun kesmeye gidiyom dicem. Sonra koyduğum huş odunun olduğu yere gitcem. Videoda bağırcam! Sonra eve gitcem. O arada arkadaşlarımdan biri başka bir skinle(entity303) oyuna gircek. O oyuna girerken videoyu kescez. ( Login mesajının gitmesi için. ) sonra ben kalp krizi geçircem. Arkadaşlarıma doğru koşmaya başlicam. Onlara dicemki evde Entity303 var dicem. Sonra herkes eve gitcek. O adara videoyu kescem. ( Entity303 Arkadaşım oyundan çıkarkenki left mesajı gitsin diye. ) Sonra bana dicekler ki eee nerde dicekler. Bende korkarak bilmem dicem. Sonra 5-10 dakika sonra biz yataklara gidip uyiycaz. O arada Entity303 arkadaşım oyna gircek. O arada videoyu kescez. ( Login mesajı gitsin diye. ) Sonra bizim göremeyeceğimiz yerlere TNT koycak. Ve saklancak. ( /vanish ) Sonra biz uyandığımızda evin geri kalan kısmını yapmaya devam etcez. Tam evi yapacakken Arkadaşım olan Entity303 ( Hala Vanishte ) Eline çakmak alıp TNT leri patlatcak. Sonra ben videoyu bitircem ve youtube koycam. Sonra Ünlü Olcaz.

Dalga Geçmek İçin Yazılmıştır!
MerTheGamer v3ledi :([DOUBLEPOST=1434998330,1434998274][/DOUBLEPOST]
yaaya benim pci me girdi yardım etsin biri babam virüsü görürse çook kızar format olmaz mc yi mi silceem.
He inandım tamam He He

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
alıntıdır.:
Alın size gerçek asıl hakiki herobrine ve tipi aslında beyaz gözlü değil bildiğmiiz steve ve gördüğü her şeye saldırıp öldürüyor korkunç bir tarafıda yok sanki normal bir player gibi ve hızlıca spawnlarnıyor nereden spawnlandığıda belli değil ve spawnlanması durmuyor öldürmektende vaz geçmiyor her hangi bir seside yok. Herobrine ile ilgili anlatılan tüm O korkunç şeylerin hepsi yalan.
İşte video;

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
yaaaa doğru mu yaa olma ama bizim bilgisatayar da koruma var koruması lazımdı olmaz yaa ağlıyorum şu an
sudan çıkmış ve bu gün girmişsin saçmalıklarına sadece küçük çocuklar inanır bizden sana inanmamızı bekleme
bilmem ben Java üzerinden dosyalar içinde kalıntılar buluyorum
java programlama dilidir dosya falan yoktur kalıntılar oluşmaz javada sadece skript falan var dediğin her şey saçmalık şimdi internetten bulduğun o skinle pvp oynamaya devam et...[DOUBLEPOST=1434998941,1434998709][/DOUBLEPOST]