Nedir Bu Minecraft Genel Bölümü ?

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hepinize merhaba :) Ben berk forumda moderatör olmak için başvurdum ve istediğim bölümde bilgilendirici bir konum olması gerektiği yazıyordu. Bu sebeble bu konuyu açıyorum. Hatam varsa af görün
Nedir Bu Minecraft Genel Bölümü ?
Minecraft Genel minecraft ile ilgili forumda paylaşılan haberler, bilgiler vb...) Dir yani kısacası minecraftla ilgili forumda paylaşılan her şey. Komutlar, sistemler, üyelerin paylaşımları plugin paketleri mapları vesaire işte.
Pluginler hakkında bilgiler verip modlar komutlar sistemler yaptıkları yapılar gibi herşeyi göstermek için bu bölüm. Kısacası haberler gibi bir şey, lakin sunucular burda paylaşılmaz sazan gibi atlayıp "Genel" i gördüğünüz gibi buraya açmayın sunucunuzu zaten eğer moderatör olursam bu bölümdeki tüm sunucuları "Minecraft Sunucuları" na taşıyacağım. Kısacası sunucularınız burada paylaşılmaz pluginleriniz, maplariniz, modlarınız, haberler, komutlar,sistemler vb...) Burada paylaşılır ve poll'larda yapılabilir yani insanların düşüncelerini fikirlerini almak herhangi bir konuda minecraft ile ilgili. Aklıma bu bölüm hakkında yazacak daha fazla şey gelmedi. İyi günler dilerim.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşbeş zamanında seni bir gün test moderatörü ertesi gün bütün forumun moderatörü yaparlar ama şu pozisyonda sanmıyorum.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Minecraft Genel
Oyun hakkındaki genel bilgilerinizi ve deneyimlerinizi diğer oyuncularla paylaşıp, aynı zamanda da yine onlarla tartışabileceğiniz genel oyun forumu.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet zaten Minecraft Genel'i okuyup dikkate almayan insanlar gelecek senin bu paragrafını okuyunca vatana millete hayırlı birer SJW olup çıkacak. Öptüm.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Ondan bahsetmiyorlar dostum.
Burada rehber konu açman gerekiyor hepimiz zaten bu bölümün ne oldugunu biliyoruz ki konu zaten özensiz.
Başarılar