[Nedir] Forum' da Bilgi Paylaşımı

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar ben HerKuşunEti, artık bilgilendirici konulara başlıyorum forumda yeni olanlar için.
Bugünkü konum forumdaki bilgi paylaşımcılığı üstüne. (Bu konu kesinlikle zorunluluk bildirgesi değildir)

Üyeler bildikleri ve önemli olduğunu düşündüğü şeyleri forum üyeleriyle paylaşması üzerine forumdaki seviye yükselir.
Herkes bir konuda beceri sahibidir. Bu becerilerin püf noktaları, kuralları bilmeyenlere anlatılabilir ve böylece sizden sonra gelecek konular daha bilgili hale gelecektir.
Unutmayın ki bu forum bir minecraft forumundan çok daha fazlasıdır. Burada sadece minecraft ile ilgili şeyler değil, hatta hiç alakası olmayan şeyler bulabilirsiniz.
Konunuzu sinirli bir şekilde yazmayın, sakinleyin. Böylece konularınız daha kibar olur ve yanlış anlaşılmaz.
Herkese saygılı davranın. Bir forumda öğrenilmemesi gereken bilgileri asla paylaşmayın.
Gerçek hayatta kuramayacağınız kötü cümleleri burada da kullanmamalısınız.
Yeni gelenlere örnek olun. İyi biri olursanız diğer üyeler de sizi örnek alacaktır.
Aynı konuyu bir hafta içerisinde tekrar açmayın. Spam yaptığınız için uyarı alma riskiniz vardır.

Bu konum bu kadardır arkadaşlar. mutlaka bunu yetkililer de söylemiştir ama birde ben tekrar edeyim istedim. Bu şekilde forum'un [Nedir] konuları yayınlamaya devam etmeyi düşünüyorum.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü common sense sahibi olmayan arkadaşlar burayı okuyup bilinçlenecekler.

Hm ok by.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel konu olmuş yararlı böyle konuları açanları tebrik ediyorum.
Çünkü bilinçlendirmek ve bilgiyi paylaşmak çok güzel.
Böyle konu açmaya devam et takipteyim.