NEI (Not Enough Items) Sorunu

Anti-Enderman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben technic launcher dan tekkit oyunuyorum.Envanterimi açıyorum NEI çalışmıyor.Envanterin sol altında olan optionsa basıyorum kapatıp açıyorum yinede açılmıyor.Yardım ederseniz sevinirim.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Türkçe işletim sistemlerinde NEI nin öyle bir sorunu var.
Win7 Ultimate kullanıyorsan ingilizce sürümünü yükle eğer ultimate değilse neiden umudunu kes :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Neadiatre alakası yok dediğinle.Ben windows 8 kullanıyorum.Kardeşimde windows 7 home basic.Benim eski bilgisayar windows 7 ultimate.3 ündede NEI var.sorunsuz çalışıyor.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası var ftb ve technic oynuyorum çok uzun süredir. java bilgim var nei deki bazı kodlar değiştirilemiyor programın değişmemesi için ama o kodlar sorun yaratıyor. Bilgisayar sisteminin ingilizce olması lazım ama nei açılır sorun yok İtem alamazsın ama aynı sorundan arkadaşta problem olmuş olabilir.[DOUBLEPOST=1373921371,1373921309][/DOUBLEPOST]Arkadaş item almaya çalışırken bozulmuş olabilir o yüzden yazdım bende

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Alakası var ftb ve technic oynuyorum çok uzun süredir. java bilgim var nei deki bazı kodlar değiştirilemiyor programın değişmemesi için ama o kodlar sorun yaratıyor. Bilgisayar sisteminin ingilizce olması lazım ama nei açılır sorun yok İtem alamazsın ama aynı sorundan arkadaşta problem olmuş olabilir.[DOUBLEPOST=1373921371,1373921309][/DOUBLEPOST]Arkadaş item almaya çalışırken bozulmuş olabilir o yüzden yazdım bende

bende neden sorun olmuyor peki ?