Nerden-Nereye | İzmir Saat Kulesi | Æmmit; Mimarlık Başvurusu

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Æmmit (***********)

Yapınızın resimleri:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yapınızın indirme linki:

Yapınızın Türkiye'de temsil ettiği yapı: İzmir Saat Kulesi

Steam ID: **********

Notlarınız: Maximum inşaat yükseklik sınırı dolayısıyla en tepesini yapamadım.Ne dakar basık yapsamda bir türlü yer açılmadı.

Mimarlık başvurularının tamamını bitirdikten sonra acaba haksızlık etmiyim diye sondan başa doğru yaklaşık 2-3 gün önce başlamıştım, bu gün bitirmek nasip oldu. Sonuna geldiğimde benim zamaninda bir yarışma için Ranork a yaptığım yarışma başvurusu dikkatimi çekti. Yanılmıyorsam bu benim mimarlığıa alındığım yapı, mimari eserdi. Burda düşük internet hızım ve yavaş bilgisayırımla mahsur kaldığımdan ötürü bunu paylaşmaya karar verdim. Umarım hoşunuza gider...

Eserin başka bir yerde paylaşılır veya kullanılırsa bu konun o konunun veya yazının içinde linkinin olmasını isterim.

Diğer Çalışmalarımız:
Aqua-Vitæ
Mavi-Cüce
Yorumunuzu eksik etmezseniz sevinirim!

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Teşekkür eder insan 8-) Şaka maka güzel bir yapıydı ellerine sağlık birde indirme linkini sil istersen

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler üstat, MCTRde bir PMC artık benim gözümde adam çalsın çırpsın ilk gözüktüğü yer burası.

PMC dünya çapında ama, yahu çalıyorsun git sakla ne dağıtıyorsun millete bide ben yaptım diye yalan atıyorsun. neyse ben buildden anlamam :D

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PMC dünya çapında ama, yahu çalıyorsun git sakla ne dağıtıyorsun millete bide ben yaptım diye yalan atıyorsun. neyse ben buildden anlamam :sırıtmak:

Dedim çalmaya bu kadar emek harcadım, bari başkaları uğraşmasın verdim gitti. Bende anlamyorum öylesine geziyoruz. (Emojileri hazirlayan arkadaşlara mesajımın iletilmesi dileğiyle; YAPTIĞIN EMOJILER YETERSIZ.)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk Defa İndirme Linkli Bir Yapı Toplanın Beyler :p

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben İzmir Efes yapmıştım :p Keşke kızkulesini gönderseydim o kazanan bi kızkulesinden daha iyiydi :/