FırsatçıSarıBücür
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
alıcağımdan değil ama nerden alabilirim
Son düzenleme:
sonra türkiye neden marsta koloni kurmuyo!gereksiz atar yapma krdş
peki parayı nerden bulabilirim onuda cevaplarsanız çok sevinirim sonra bir sorum daha varSağ üstte nickine tıkla > hesap güncellemeleri
bende onu soruyom demin çalıştım 10 tl kazandım paypala nasıl atçamFırsatçıSarıBücür çalışacaksın paypal ile ödiyeceksin
mobil ile kredi kartı ilebende onu soruyom demin çalıştım 10 tl kazandım paypala nasıl atçam
işlemleri soruyorum nereye tıklıcam ne yazcammobil ile kredi kartı ile
git mobil para yükle paypal hesabını ac para ekle bölümü var ordan mobil veya kredi kartını ekle der bunları doldur teline bir kod vb gelecektir onaylacaksın paran paypal dadır bukadar basit görende yeni dogmuş biri gibi davranıyorsun bi garip oldum neyse bunuda bilmiyorsan get google amcaya paypala para ekleme de google amca sana bulur youtbe vb yerlerden :/işlemleri soruyorum nereye tıklıcam ne yazcam![]()
çaylaklara güvenmiyorum. İyi günler!git mobil para yükle paypal hesabını ac para ekle bölümü var ordan mobil veya kredi kartını ekle der bunları doldur teline bir kod vb gelecektir onaylacaksın paran paypal dadır bukadar basit görende yeni dogmuş biri gibi davranıyorsun bi garip oldum neyse bunuda bilmiyorsan get google amcaya paypala para ekleme de google amca sana bulur youtbe vb yerlerden :/![]()
sizde ii günler caylak ola bilirm bilgimiz var bilgiye bakıcaksın bilmem anlata bildim miçaylaklara güvenmiyorum. İyi günler!
ben onu şakasına dedimsizde ii günler caylak ola bilirm bilgimiz var bilgiye bakıcaksın bilmem anlata bildim mi