Nerede bu güzel rp serverlar ? (Can sıkıntısından yazdım)

Eski Rp sunucularmı yenilerimi ?

• Eski

Kullanılan: 10 76.9%
  • Yeni

Kullanılan: 2 15.4%
  • Ortasını bekliyoruz

Kullanılan: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13

MagniMarcoS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben rp serverlarının ilk açıldığında (Sanırım) minecraftta başlamıştım ve ilk girdiğim server rpg serverdı eskiden bu kadar gelişmiş pluginler yoktu fakat serverlar daha güzeldi insanlar rp yapmak için girerdi birçok rpg server açıldı fakat hala içimde kaldı ilk girdiğim rpg fallen kingdom adlı bir serverdi bundan sonra bende arkadaşlarımla server açtık fakat serverda vip pek satamadığımızdan kapandı kısaca arkadaşlar serverlar pluginlerden ibaret değil lütfenn ! adama görev verdire verdire bi seviye felan getirmeyin eskiden görevleri kral verirdi şimdi npc kral ne biçim herkezede aynı görevi veriyor . Arkadaşlar zamanınızı çaldıysam özür dilerim ii günler .

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskilerin tadını hiçbişey vermez.Kingdom RPG nin kurucusu bendim kare alanlar çevirip savaş yapardık.Güzel günlerdi spartacus ismiyle çok giren vardı :D hala sunucular açıyorum.o zamandan beri her yaz ve eskileri yaşatıyoruz. senide beklerim.

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Beyler Atina Saga yı geri getirelimmi sizce ??

Eskiler hayla duruyor fakat biz oyunu bırakmıştık ekibimizle birlikte geri dönmeyi planlıyoruz sizin düşünceleriniz nedir ?

JsckJapool

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eskiden bi rpg vardı bilen bilir Sweet Candy Diye Ne Günlerdi Be :D

Beyler Atina Saga yı geri getirelimmi sizce ??

Eskiler hayla duruyor fakat biz oyunu bırakmıştık ekibimizle birlikte geri dönmeyi planlıyoruz sizin düşünceleriniz nedir ?
gelsin çabuk getir getir biz burada neler yaşıyoruz bir bilsen :D