cacıklı kurabiyeden de mi mideniz bulanıyorOn numara olmuş ama "cacıklı kurabiyeler" dedin ve midemi bulandırdın. O yüzden 2 puan kırıyorum![]()
cacıklı kurabiyeden de mi mideniz bulanıyorOn numara olmuş ama "cacıklı kurabiyeler" dedin ve midemi bulandırdın. O yüzden 2 puan kırıyorum![]()
Aslında puan kırmadım ama cidden midem bulandı, ama tek neden siz değilsiniz, sabah ceset çürümeleri ve hayvan otopsisi adına bir belgesel izlemiştim ondan da kaynaklanıyor. Aslında ben böyle şeylerden etkilenmem ama nedense bugün böyle oldu :/cacıklı kurabiyeden de mi mideniz bulanıyorteşekkür ederim
![]()
sabah sabah.Aslında puan kırmadım ama cidden midem bulandı, ama tek neden siz değilsiniz, sabah ceset çürümeleri ve hayvan otopsisi adına bir belgesel izlemiştim ondan da kaynaklanıyor. Aslında ben böyle şeylerden etkilenmem ama nedense bugün böyle oldu :/![]()
Teşekkürler Maria....Çok gzl olmuş kraliçem
Sent from my iPhone using Tapatalk
gökdelenleri yaparken daha zorlanmıştım onu da beğendin inşallahŞahsen Yaptığın Volkanları Beğendim.Çoh Güzel Olmuş :C
Gökdelenler de Güzel Olmuş Fakat Steve Adaları Daha Hoş Olmuşgökdelenleri yaparken daha zorlanmıştım onu da beğendin inşallah
En çok o adalar için uğraşmıştım zatenGökdelenler de Güzel Olmuş Fakat Steve Adaları Daha Hoş Olmuş![]()
Fakat Yaptığın Haritada En Hoş Olan Şey İçinde Kurabiye Pişirip Üstüne Cacık Döken Otomasyon Makinesi BenceEn çok o adalar için uğraşmıştım zaten![]()
Hic kimse kurabiyelerime diss atamaz.Tesekkur ederim :-DFakat Yaptığın Haritada En Hoş Olan Şey İçinde Kurabiye Pişirip Üstüne Cacık Döken Otomasyon Makinesi Bence(Bu Espriyi Yapmak Zorundaydım Kusura Bakmayın
Diss to Cacıklı Kurabiyeler
)