Themis
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar çogunuz beni tanimiyorsunuz hatta forumda varlığınımdan haberiniz bile yok... neyse projeye geçelim herkes bir script edasnda şu sıralar craftweb var işte adam akıllı ama parali benim istedigim ise 2 adet script olucak biri parali biri bedava temaları responsive olarak ben kodlicam php coder yani back end kısmınıda o arkadaş halletcek bizde o arkadaşi ariyoruz beni BerkPW'ye sorabilir isterse html ve css bilgim yüksek hatta onuaygunun o çöp scripti olan email bağlantısı yapılmamıs eski php ve html ile kodlanmış scriptine neler yaptıgımı front end açisindan bilen bilir (bknz:https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraftie-minecraft-web-template-oeneri.317727/#post-1791413 şuanda bitirmiştim ancak o kurulan site kapandığı için template'de uçtu) kendime iyi bir arkadaş ariyorum üşengeç olabilir fark etmez
bende üşengecim for example berk'te üşengec... herneyse diyecegim buydu birde öneri almak istiyorum CNGAME scriptimi ne varmış galiba iyi diyorlar ona tema yapip bedavaya dağıtsam tutarmı bana sadece ihtiyacım olan bir script gerisini ben getiririm tabi kodlama açısından karmaşık olmassa iyi olur..teşekkürler.