NES Classic, Bu Haftanın Satın Alınabilir En İyi Konsolu

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali


nes-classic-edition.jpg


NES Classic, Bu Haftanın Satın Alınabilir En İyi Konsolu
Merhaba dostlarım! Eğer bir NES Classic konsoluna sahip olmak istiyorsanız, bu hafta bir tane almak için birkaç fırsatınız olacak. Elektronik eşya perakende şirketi Best Buy, GameStop'a ek olarak, 29 Haziran Cuma günü konsolların bir kısmını aldığını duyurdu. Ancak bir tane satın almayı umuyorsanız hızlı davranmanız gerekecek.

Best Buy şirketinin resmi yazısında, hem mağazada hem de internet sitesinde yeni bir NES Classic sisteminin stoğuna sahip olacağını doğruladı. Daha önce olduğu gibi, konsol 60 dolara satışa sunulacak. Best Buy, stokta kaç birim olacağını açıklamadı, ancak sistemin sınırlı miktarlarda mevcut olacağını ve ilk önce gelene ilk önce hizmet esasına göre satılacağını belirtmektedir.

Şöyle bir durum var Best Buy, Black Friday'de çalıştığı aynı biletleme işlemini kullanarak NES Classic'i satacağını açıkladı. Konsolu mağazadan veya internet üzerinden satın aldığınızda konsollar müşteri başına bir tane ile sınırlı olacaktır.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, GameStop 29 Haziran'da NES Classic sistemlerinin yeni bir stoku olacak. Best Buy gibi konsol da hem GameStop'un fiziksel mağazalarında hem de internet üzerinden olarak ve yan kuruluşu ThinkGeek'te mevcut olacak. Ancak, sarf malzemeleri ile sınırlı olacak ve GameStop, NES ve SNES Classic'in ilk çalıştırılmasında olduğu gibi yeniden stoklama için talep beklediğini söyledi.

NES Classic ilk kez Kasım 2016'da piyasaya sürüldü, ancak tedarik kısıtlamalarından dolayı konsolu mağazalarda bulmak zordu. Nintendo'nun takip tak ve çalıştır sistemi SNES Classic'in piyasaya sürülmesinden sonra şirket, 2018 yazında NES Classic sistemlerinin yeni bir stokunu piyasaya süreceğini açıkladı.

NES Classic, Super Mario Bros 3, The Legend of Zelda, Final Fantasy ve Castlevania da dahil olmak üzere 30 tane oyuna ev sahipliği yapıyor. NES Classic, NES oyunlarını oynamak için uygun maliyetli bir çözümdür ve mevcut sanal konsol teknik sorunları geride bırakması, onu en çekici seçenek haline getirmektedir.

Teşekkürler
Bir oyun haberinin daha sonuna geldik, konumu okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar!
 


Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,362
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,580
Puanları
4,890
Ruh hali
NES Classic nedir indir emulatörü istediğini oyna
 

Üst