Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya beyler ben bukkit sw kurdum fakat bir eşyayı nesneyi oku,haritayı,tahtayı yere atınca kayboluyor lütfen nasıl ayarlıyacağım ben bunu ??? acaba pluginlerden mi?
clear lagın ayarlarında otomatik silme gibi bir ayar olamsı lazım tam incelemedim amaclearlag.jarı winrar olarak açıp orda config.yml yi wordpad la aç orada autoremoval-interval: 450 böyle yazar 450 yazısı değişik olabilir onu mesela 700 yap dene bir sen istediğin zaman /lagg clear komutuyla silebilirsin yere düşenleri silebilirsin programda her 700 olunca siler diye biliyorum gene denersin yere atarak
Noldu 700 aslında çok az bir değer şimdi şöyle düşün her 1 dkkada bir 100-200 yumurtanın yere düştüğünü düşün ve her 1 dkkada bir 100 hayvanın lava düşerek ya da yüksekten düşerek öldüğünü düşün o zaman anlarsın
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.