DeCobray
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
__________________________________________________________________________________________________
Netflix'in Türk dizisi nasıl olacak?
__________________________________________________________________________________________________
Geride bıraktığımız haftalarda Netflix, O3 Medya ile anlaştıklarını ve bununla birlikte ilk Türk dizilerini çekeceğini belirtmişti. Bu haber üzerine bizlerin Netflix'e olan ilgisi bir hayli arttı. Çoğumuzu heyecanlandıran haberin ardından dizi hakkında yavaş yavaş detaylar geliyor.
Türk dizilerinin neredeyse %90'ı aşk, zenginlik gibi saçma sapan konular üzerine kurulu ve gerçekten bıtık bu durumdan. Tabikide aşk, zenginlik gibi konuları ele alan diziler de izlenmiyor değil, rekordan rekora alıyor maşallah.
Artık aşk, zenginlik gibi konuları ele alan dizilerden sıkılan bizler uçmalı kaçmalı, hoplamalı zıplamalı diziler görmek istiyorduk ekranlarda. Sonunda sesimizi Netflix duydu. Netflix drama türündeki Türk dizisinin konusu hakkında bizlere ufak detaylar verdi. Peki bu detaylar neler?
''Genç bir adam özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Ancak İstanbul'u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki tüm güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmekte. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.'' Şeklinde dizinin konusu hakkında bilgi veren Netflix bizler için standart ''süper kahraman'' konusu hazırlamış. Ama yine de hazırlamış olduğu için teşekkür ediyoruz. Ayrıca İstanbul merkezli olan dizinin, kentin zengin kültürü yansıtılacağı da belirtildi.
Onur Güvenatam'ın üstleneceği dizi O3 Medya tarafından çekilecek ve 2018 yılında ekranlarda yerini alacak. Açıkası ben diziyi dört gözle bekliyorum. Peki ya siz? Netflix'in ilk Türk dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz?