Nether' da Hayat mı var?

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba arkadaşlar, benim adım Emre. Bir kısmınız beni 24 Saniye adlı kanaldan tanır. Bu konumuzda sizlerin görüşlerinizi almak istiyorum. Başlayacağım yeni serinin konusu; Minecraft dünyasında elimden geldiği kadar erzak(odun, yemek, maden) toplayarak Nether dünyasına kalıcı olarak gidip ne kadar hayatta kalabildiğimi görebilmektir. Oyun Zor modda oynanacak, aynı zamanda birinci dünyaya dönme şansımız sadece bir kere olacak ardından nether kapısını kapatacağız. Aklımda böyle bir proje var siz nasıl buldunuz? Hepinizin yorumlarını bekliyorum.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- Buraya tıklayarak kanalıma gidebilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İddiaya varım bu arkadaş @AtomTR yi ya geçer ya da onun kadar ünlü birisi olur.
İlk defa Zor oyun modunda Nether da hayatta kalınan bir video göreceğim.Çok ilginç ve güzel bir proje.Başarılar dilerim.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinizin güzel yorumları için çok teşekkür ederim. O zaman hazırlıklara başlıyorum yavaştan.

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Erenbulbul öyle olacak :)[DOUBLEPOST=1420232201,1420225786][/DOUBLEPOST]
İddiaya varım bu arkadaş @AtomTR yi ya geçer ya da onun kadar ünlü birisi olur.
İlk defa Zor oyun modunda Nether da hayatta kalınan bir video göreceğim.Çok ilginç ve güzel bir proje.Başarılar dilerim.
Dostum bu yorumunu yeni gördüm. Çok teşekkür ederim zamanla olur inşallah. İlerleyen zamanlarda daha farklı projelerle göreceksiniz beni. :)